200
O βουλευτής Γραμμένος (δεξιά στη φωτογραφία) δίπλα στον δικηγόρο του ενώ κάνει δηλώσεις στην Ευελπίδων | ΥouTube/ΕΡΤ

Στην Ευελπίδων ο Γραμμένος με τον δικηγόρο του, υποστηρίζει την κατηγορία για Φλώρο

Protagon Team Protagon Team 26 Απριλίου 2024, 13:25
O βουλευτής Γραμμένος (δεξιά στη φωτογραφία) δίπλα στον δικηγόρο του ενώ κάνει δηλώσεις στην Ευελπίδων
|ΥouTube/ΕΡΤ

Στην Ευελπίδων ο Γραμμένος με τον δικηγόρο του, υποστηρίζει την κατηγορία για Φλώρο

Protagon Team Protagon Team 26 Απριλίου 2024, 13:25

Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας θα δηλώσει ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, εκ των πρωταγωνιστών του επεισοδίου που έλαβε χώρα την Τετάρτη στο περιστύλιο της Βουλής με τον κατηγορούμενο πλέον για κακούργημα, ανεξάρτητο βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο.

Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, Θεόδωρο Μαντά, ο κ. Γραμμένος προσήλθε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να δηλώσει στην ανακρίτρια της υπόθεσης παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Σε δήλωσή του ο κ. Μαντάς θέλησε να υπογραμμίσει ότι «είναι η πρώτη φορά στα 50 χρόνια της Μεταπολίτευσης που ασκείται ποινική δίωξη σε βάρος εν ενεργεία βουλευτή για παράβαση του άρθρου 157 του ΠΚ. Η δίωξη είναι σε βαθμό κακουργήματος και διερευνάται το αδίκημα της βιαιοπραγίας εντός του Κοινοβουλίου, και μάλιστα σε χρόνο που βρίσκεται σε ενάσκηση των καθηκόντων του. Αυτό είναι το μείζον θέμα. Τελεία», συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του, ο κ. Γραμμένος αρκέστηκε να πει πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Σημειώνεται ότι στον κ. Φλώρο, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του την Πέμπτη, έχει επιβληθεί ο όρος να μην πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, κάτι που μένει να αποδειχθεί πώς θα εφαρμοστεί κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...