278
| ΑΠΕ - ΜΠΕ

Μαρινάκης για αντιπολίτευση: στο προσκήνιο θλιμμένοι, στο παρασκήνιο παιχνίδια εξουσίας

Protagon Team Protagon Team 28 Μαρτίου 2024, 13:12
|ΑΠΕ - ΜΠΕ

Μαρινάκης για αντιπολίτευση: στο προσκήνιο θλιμμένοι, στο παρασκήνιο παιχνίδια εξουσίας

Protagon Team Protagon Team 28 Μαρτίου 2024, 13:12

Διπροσωπία καταλογίζει η κυβέρνηση στην αντιπολίτευση, μετά τις αντιφατικές δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά ο οποίος έβαλε στο κάδρο της πρότασης δυσπιστίας την προσυνεννόηση μεταξύ των κομμάτων. Ο κ.Παππάς σε μια δήλωσή άφησε να εννοηθεί ότι υπάρξαν παρασκηνιακές συζητήσεις σχετικά με την κατάθεση της πρότασης, ενώ σε αμέσως επόμενη δήλωσή του έσπευσε να διευκρινίσει οτι δεν υπάρχει τίποτα κρυφό, μεμπτό και επιλήψιμο.

«Μέχρι χθες νομίζαμε ότι το παζλ αυτό είχε δύο κομμάτια αλλά μετά την παρέμβαση του «μαρτυριάρη» κ.Παππά, διαπιστώνουμε ότι τελικά έχει τρια κομμάτια και πλέον η πλήρης εικόνα είναι:  προσυνεννόηση – κυριακάτικο πρωτοσέλιδο – πρόταση δυσπιστίας», είπε το μεσημέρι της Πέμπτης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Και πρόσθεσε πως ο κ.Παππάς έδειξε τη μια μέρα ένα πρόσωπο και την άλλη ένα άλλο. «Πώς είναι αυτό δυνατόν; Μήπως επειδή πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη;», αναρωτήθηκε ο κ.Μαρινάκης.

Και συνέχισε: «Η βαθύτερη ερμνηνεία έχει ως εξής: στο προσκήνιο θλιμμένοι και ενδιαφερόμενοι για την αλήθεια και τη δικαιοσύνη, στο παρασκήνιο παιχνίδια εξουσίας και deals…»

Τι είπε για τα περί προανακριτικής στην υπόθεση των Τεμπών

Σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο συστράτευσης των κομμάτων της αντιπολίτευσης και στο μέλλον, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε με νόημα: «Με την ευχή μας. Αλλά η συστράτευση δεν φέρνει απαραίτητα και αύξηση της δυναμικής. Όταν προσθέτεις 0 στο 0, έχεις πάλι μηδέν…»

Σχετικά με την πρόταση που ακούστηκε δια στόματος της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ περί σύστασης προανακριτικής επιτροπής για τα Τέμπη, ο κ.Μαρινάκης απάντησε πως πρόκειται για ένα ακόμη πυροτέχνημα της «ανεύθυνης» αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Αν έχουν κάτι να πουν, ας συντάξουν το αντίστοιχο κατηγορητήριο και ας πάψουν επιτέλους να εργαλειοποιούν τον ανθρώπινο πόνο», είπε.

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...