326
Ο Γιώργος Βαρεμένος σηκώνει τον δείκτη του χεριού του πριν αρχίσει η «επίθεση» Κυρανάκη | Youtube

Κυρανάκης σε Βαρεμένο: «Είσαι η ντροπή της χώρας και του Κοινοβουλίου»!

Protagon Team Protagon Team 6 Μαρτίου 2020, 11:32
Ο Γιώργος Βαρεμένος σηκώνει τον δείκτη του χεριού του πριν αρχίσει η «επίθεση» Κυρανάκη
|Youtube

Κυρανάκης σε Βαρεμένο: «Είσαι η ντροπή της χώρας και του Κοινοβουλίου»!

Protagon Team Protagon Team 6 Μαρτίου 2020, 11:32

Σφοδρή αντιπαράθεση, με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Κυρανάκη, και εκείνου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Βαρεμένου.

Αμφότεροι ήταν καλεσμένοι στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» και αφορμή για τη σύγκρουσή τους αποτέλεσε η απίστευτη δήλωση (την Πέμπτη) του κ. Βαρεμένου για τους κατοίκους του Εβρου, «που βγήκαν με τις καραμπίνες να προστατέψουν τις βίλες τους» (εδώ), καθώς και o όρος «τυχοδιωκτισμός» που χρησιμοποίησε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά τη διάρκεια της εκπομπής για την ελληνική κυβέρνηση και την πολιτική που ακολουθεί στα σύνορα.

«Με την τακτική αυτή οδηγούν τη χώρα σε εθνική ήττα», είπε ο κ. Βαρεμένος προκαλώντας την «έκρηξη» του Κωνσταντίνου Κυρανάκη, που τον αποκάλεσε «ντροπή της χώρας και του Κοινοβουλίου» και τον κατηγόρησε ότι υιοθετεί την προπαγάνδα του Ερντογάν.

«Βλέπουμε ένα πολιτικό –βουλευτή του ελληνικού Κοινοβουλίου– να υιοθετεί προπαγάνδα του Ερντογάν, αυτό λέγεται ντροπή, είστε η ντροπή της χώρας», αντέδρασε σε αυστηρό ύφος ο βουλευτής της ΝΔ.

«Δεν απαντώ σε αυτή την κινούμενη αθλιότητα δίπλα μου», ανταπάντησε ο Γιώργος Βαρεμένος και ακολούθησε άγριος τσακωμός, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απειλεί με αποχώρηση.

«Να αποχωρήσετε, κύριε Βαρεμένε, να αποχωρήσετε από την εκπομπή και από την πολιτική», του είπε τότε ο κ. Κυρανάκης.

Επί της ουσίας (για τις πολιτοφυλακές στον Εβρο) ο κ. Βαρεμένος ισχυρίστηκε ότι δεν επρόκειτο για δική του δήλωση, αλλά για μεταφορά λεγομένων του δημοσιογράφου Πάσχου Μανδραβέλη (σ.σ. ο οποίος είχε αναδημοσιεύσει ανάρτηση του διακεκριμένου εβρίτη εκδότη, Γιάννη Λασκαράκη).

«Ο άνθρωπος είναι η ξεφτίλα του Κοινοβουλίου, είναι η ντροπή της χώρας, κάνει κακό στα εθνικά συμφέροντα, έχουμε τον Βαρεμένο να λέει τυχοδιώκτη την Ελλάδα», παρενέβη εκ νέου ο κ. Κυρανάκης για να προκληθεί γενική «σύρραξη» στο στούντιο.

Στο πλευρό του κ. Βαρεμένου έσπευσε και ο παριστάμενος στην εκπομπή δημοσιογράφος της «Αυγής» Κώστας Πουλακίδας και προς στιγμήν, με την παρέμβαση του «οικοδεσπότη» Γιώργου Παπαδάκη, τα πνεύματα ηρέμησαν. Η ένταση ωστόσο επαναλήφθηκε με εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς.

Δείτε ολόκληρη την αντιπαράθεση Κυρανάκη – Βαρεμένου στον ΑΝΤ1 εδώ