503
Η Γκρέτα στο σπίτι της: αποκλεισμένη αλλά μάχιμη | Instagram/ Greta Thunberg

Κορονοϊού παρόντος… η Γκρέτα διαδηλώνει μόνη στο σπίτι

Protagon Team Protagon Team 3 Απριλίου 2020, 17:36
Η Γκρέτα στο σπίτι της: αποκλεισμένη αλλά μάχιμη
|Instagram/ Greta Thunberg

Κορονοϊού παρόντος… η Γκρέτα διαδηλώνει μόνη στο σπίτι

Protagon Team Protagon Team 3 Απριλίου 2020, 17:36

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ δεν μπορεί να βγει στο δρόμο για να διαμαρτυρηθεί, αλλά δείχνει πως το κίνημα διαδηλώσεων «Παρασκευές για το μέλλον» έχει θέση ακόμη και στην καραντίνα.

Η 17χρονη ακτιβίστρια από τη Σουηδία, που ενέπνευσε εκατοντάδες χιλιάδες νέους να ενδιαφερθούν και να υψώσουν τη φωνή τους για τον πλανήτη, δημοσίευσε στο Twitter μια φωτογραφία που τη δείχνει να κρατά ένα χαρτόνι το οποίο γράφει «σχολική απεργία για το κλίμα».

«Σχολική απεργία εβδομάδα 85. Συμπεριφερθείτε υπεύθυνα. Οι πράξεις σας μπορεί να κάνουν τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου για τους άλλους», έγραψε στο μήνυμά της κάνοντας έτσι αναφορά όχι μόνο στην οικολογία, αλλά και στην κρίση της πανδημίας κορονοϊού.

Μέσω Instagram παρακινεί και άλλους να ακούσουν τις επιστημονικές συμβουλές για την πανδημία και δίνει οδηγίες για το πως η διαδήλωση μπορεί να γίνει ενώ είμαστε σε καραντίνα.

Την περασμένη εβδομάδα, η Γκρέτα Τούνμπεργκ ανέφερε ότι εκείνη και ο πατέρας της, ίσως έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό και πως ήταν σε προληπτική καραντίνα.

 

View this post on Instagram

 

School strike week 85. Act responsible, your actions can be the difference between life and death for others. #climatestrikeonline #StayAtHome #fridaysforfuture #schoolstrike4climate #flattenthecurve

A post shared by Greta Thunberg (@gretathunberg) on

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...