226
Το εστιατόριο θα σταματήσει να λειτουργεί την 16η Φεβρουαρίου | Facebook

Κλείνει το πρώτο εστιατόριο γυμνιστών στο Παρίσι

Protagon Team Protagon Team 9 Ιανουαρίου 2019, 19:21
Το εστιατόριο θα σταματήσει να λειτουργεί την 16η Φεβρουαρίου
|Facebook

Κλείνει το πρώτο εστιατόριο γυμνιστών στο Παρίσι

Protagon Team Protagon Team 9 Ιανουαρίου 2019, 19:21

Το O’Naturel κλείνει αφήνοντας «γυμνή» την γαστρονομία του Παρισιού.

Το εστιατόριο που ήθελε να καινοτομήσει ως το μοναδικό για γυμνιστές στη γαλλική πρωτεύουσα κλείνει οριστικά την 16η Φεβρουαρίου, έχοντας καταφέρει να μείνει ανοικτό μόνο για 15 μήνες.

«Με μεγάλη λύπη σας ανακοινώνουμε το οριστικό κλείσιμο του εστιατορίου», ανακοίνωσαν πριν μερικά 24ωρα οι ιδρυτές του προσθέτοντας πως η έλλειψη πελατείας οδήγησε στο λουκέτο.

«Έως τις 16 Φεβρουαρίου δίνουμε τη δυνατότητα σε όσους θα ήθελαν να βιώσουν την εμπειρία, όπως επίσης και στους πιστούς οπαδούς μας, να βρουν τον χρόνο να μας επισκεφθούν» εξήγησε ο Μικέ Σααντά στην εφημερίδα Le Figaro.

Ο 43χρονος Μικέ ίδρυσε το O’Naturel τον Νοέμβριο του 2017 μαζί με τον δίδυμο αδελφό του Στεφάν και από την αρχή είχε κάνει εντύπωση το concept του όλου εγχειρήματος: οι πελάτες του, αφού περνούσαν από το βεστιάριο, όπου γδύνονταν, προχωρούσαν στον κυρίως χώρο του καταστήματος, αφήνοντας τα κινητά τους στα παλτά τους, ενώ κάθονταν σε καρέκλες που ήταν καλυμμένες με ειδικό μαύρο πανί, το οποίο άλλαζε μετά από κάθε χρήστη από πελάτη.

Η ανακοίνωση του κλεισίματος του O’Naturel δεν αποτελεί έκπληξη για τον Σεντρίκ Αματό, τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Γυμνιστών του Παρισιού και τακτικό θαμώνα του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «είναι πάρα πολύ νωρίς, προκειμένου να ανθίσει το εμπόριο που θα είναι απόλυτα αφιερωμένο στον γυμνισμό».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...