261
Η Σκάρλετ Γιόχανσον σε σκηνή από την ταινία «Iron Man 2» | Marvel Studios

Η Σκάρλετ Γιόχανσον νιώθει απροστάτευτη στο Διαδίκτυο

Protagon Team Protagon Team 9 Ιανουαρίου 2019, 12:06
Η Σκάρλετ Γιόχανσον σε σκηνή από την ταινία «Iron Man 2»
|Marvel Studios

Η Σκάρλετ Γιόχανσον νιώθει απροστάτευτη στο Διαδίκτυο

Protagon Team Protagon Team 9 Ιανουαρίου 2019, 12:06

«Χαμένο κόπο» θεωρεί η Σκάρλετ Γιόχανσον τη μάχη ενάντια στην ψεύτικη πορνογραφία, όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό του τι έχει υποστεί από αυτή τη διαδικτυακή μάστιγα, πως αν βάλεις το όνομά της σε μηχανή αναζήτησης προσθέτοντας τη λέξη «porn», θα προκύψουν αμέτρητες σελίδες με ροζ βίντεο, στα οποία υποτίθεται πως πρωταγωνιστεί η διάσημη ηθοποιός.

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον έχει αγανακτήσει και πλέον παραιτήθηκε από την προσπάθεια να καταγγέλλει τα πορνογραφικά σάιτ τα οποία χρησιμοποιούν το πρόσωπό της σε ταινίες πορνό καθώς, όπως λέει, το Διαδίκτυο είναι «σχεδόν άναρχο».

Το πρόσωπο της ηθοποιού εμφανίζεται σε δεκάδες βίντεο που δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας το δωρεάν λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης. Ενα βίντεο, περιγράφεται ψευδώς ως πραγματικό υλικό που «διέρρευσε» και έχει προβληθεί σε ένα δημοφιλές πορνογραφικό σάιτ περισσότερες από 1,5 εκατομμύριο φορές.

«Τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει κάποιον να κόψει και να κολλήσει τη φωτογραφία μου… και ο τρόπος με τον οποίον το κάνουν, είναι εξωπραγματικά ρεαλιστική», δήλωσε η ηθοποιός. Και πρόσθεσε: «Το γεγονός πάντως είναι ότι η προσπάθεια να προστατευθείς από το διαδίκτυο και την αισχρότητα είναι δυστυχώς μία χαμένη υπόθεση».

Στο παρελθόν, είχε διαρρεύσει και μία γυμνή selfie της στο Διαδίκτυο, και έκτοτε άνοιξε ο δρόμος για τα διάφορα πορνογραφικά σάιτ, τα οποία επιστράτευσαν την τεχνολογία ώστε να παρουσιάσουν την 34χρονη ηθοποιό σε άκρως προκλητικές και αληθοφανείς σκηνές.

Το πιο τρομακτικό απ’ όλα, είναι πως αν μία σταρ του βεληνεκούς της Γιόχανσον νιώθει τόσο απροστάτευτη στο Ιντερνετ, καταλαβαίνουμε πόσο πιο απελπιστικά είναι τα πράγματα για όλες τις κοινές θνητές. Η ίδια, έχει παίξει σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας και τελικά βρίσκεται εκτεθειμένη, να βιώνει μία πορνογραφική, εικονογραφική πραγματικότητα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...