204
Η φωτογραφία από την κατολίσθηση τρομάζει | imerazante.gr/

Πανικός από κατολίσθηση βράχων στο «Ναυάγιο» της Ζακύνθου [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 13 Σεπτεμβρίου 2018, 12:24
Η φωτογραφία από την κατολίσθηση τρομάζει
|imerazante.gr/

Πανικός από κατολίσθηση βράχων στο «Ναυάγιο» της Ζακύνθου [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 13 Σεπτεμβρίου 2018, 12:24

Πανικός προκλήθηκε στο «Ναυάγιο» της Ζακύνθου, μία από τις διασημότερες παραλίες της Ελλάδας, όταν λίγο μετά τις 11.00 κατέρρευσαν βράχια στην ακτή.

Από την κατολίσθηση προκλήθηκε μεγάλος κυματισμός με αποτέλεσμα να ανατραπούν μικρές βάρκες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή εντός του κόλπου.

Οι πρώτες πληροφορίες από αυτοπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για αγνοούμενους και μία τραυματισμένη τουρίστρια, χωρίς να διευκρινίζεται αν ο τραυματισμός της οφείλεται στην πτώση των βράχων ή την ανατροπή των πλεούμενων.

Στη μία μετά το μεσημέρι, διευκρινίστηκε ότι ο τραυματίες είναι τρεις, χωρίς να εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας τους, ενώ επιβεβαιώθηκε ότι δεν υπάρχει κανείς αγνοούμενος.

Αμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού. Αφού διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχουν αγνοούμενοι, δόθηκε εντολή εκκένωσης της παραλίας και επεβλήθη απαγόρευση προσεγγισης σκαφών.

Στο πλαίσιο της γενικότερης κινητοποίησης των αρχών, ομάδα από την 1η ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής στην Ελευσίνα αναχώρησε με ελικόπτερο Σούπερ Πούμα για τη Ζάκυνθο, ενώ άλλα δέκα άτομα από την ΕΜΑΚ Πάτρας, μαζί με εκπαιδευμένο σκύλο, έφθασαν στην Κυλλήνη και από εκεί στο νησί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...