178
Ο μαθητές μιλούν στην κάμερα για το... ξέσπασμα του συμμαθητή τους | Youtube

Κατάληψη… συμπαράστασης στο 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου για τον τσαμπουκά του μαθητή στην καθηγήτριά του

Protagon Team Protagon Team 28 Ιανουαρίου 2020, 11:20
Ο μαθητές μιλούν στην κάμερα για το... ξέσπασμα του συμμαθητή τους
|Youtube

Κατάληψη… συμπαράστασης στο 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου για τον τσαμπουκά του μαθητή στην καθηγήτριά του

Protagon Team Protagon Team 28 Ιανουαρίου 2020, 11:20

Αν και το περιστατικό είχε συμβεί την περασμένη χρονιά, το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με τον τραμπουκισμό καθηγήτριας από μαθητή στο 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου για μία απουσία (εδώ), προκάλεσε σάλο, αλλά και την αντίδραση της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως.

Αμεσα δόθηκε εντολή για τη διενέργεια έρευνας προκειμένου, όπως ανάφερε σε ανάρτησή της η κυρία Κεραμέως, «να ληφθούν τα ενδεδειγμένα μέτρα».

Περιστατικά βίας κάθε μορφής δεν έχουν θέση στα σχολεία μας. Το βίντεο που αναπαράγεται τις τελευταίες ώρες στο…

Geplaatst door Niki Kerameus op Zondag 26 januari 2020

Οπως έγινε γνωστό, ο εν λόγω μαθητής  είχε τιμωρηθεί τότε για τη συμπεριφορά του με μία ημέρα αποβολή, πλέον όμως απειλείται με νέες κυρώσεις.

Για τον λόγο αυτό, οι συμμαθητές του έκριναν σκόπιμο να κάνουν κατάληψη στο σχολείο, σε ένδειξη συμπαράστασης στον νεαρό.

Σε δηλώσεις τους μάλιστα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, έδειξαν μεν να διαφωνούν με τον τρόπο αντίδρασής του μπροστά στην καθηγήτριά του, τον δικαιολόγησαν ωστόσο, εξηγώντας το ξέσπασμά του με το επιχείρημα ότι θα έμενε από απουσίες!

Κλείνοντας το σχολείο τους και με σύνθημα «Οχι μαθητές στα δικαστήρια», οι καταληψίες εξέφρασαν την αντίθεσή τους σε ενδεχόμενη δίωξη του «τζάμπα μάγκα» μαθητή, θεωρώντας ότι η τιμωρία της ημερήσιας αποβολής που του είχε επιβληθεί ήταν αρκετή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...