260
Η Νίνα Κασιμάτη στην παρέμβασή της στην εκπομπή του Χρήστου Κούτρα και του Γιάννη Ντσούνου στον ΣΚΑΪ | ΣΚΑΪ TV/YouTube/CreativeProtagon

Κασιμάτη στην αντεπίθεση: Τιμή μου να με κατηγορούν ο Μπογδάνος, ο Πλεύρης και ο Γεωργιάδης

Protagon Team Protagon Team 13 Δεκεμβρίου 2019, 11:26
Η Νίνα Κασιμάτη στην παρέμβασή της στην εκπομπή του Χρήστου Κούτρα και του Γιάννη Ντσούνου στον ΣΚΑΪ
|ΣΚΑΪ TV/YouTube/CreativeProtagon

Κασιμάτη στην αντεπίθεση: Τιμή μου να με κατηγορούν ο Μπογδάνος, ο Πλεύρης και ο Γεωργιάδης

Protagon Team Protagon Team 13 Δεκεμβρίου 2019, 11:26

Στο πολυσυζητημένο σχόλιο «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» που έγραψε στο Facebook επανήλθε μετά και τον σάλο που προκλήθηκε η Νίνα Κασιμάτη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που έγινε το πρόσωπο των ημερών για όλους τους λάθος λόγους.

«Δεν ήθελα να θίξω με οποιοδήποτε τρόπο το αστυνομικό σώμα», είπε η κυρία Κασιμάτη, μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ.

Η βουλευτής Β’ Πειραιώς, τόνισε ότι ήδη από την πρώτη επιστολή που έστειλε στην ΠΟΑΣΥ προκύπτει ότι λυπάται για τη χρήση της φράσης και πως το σχόλιο ήταν σε έναν διάλογο εντελώς άσχετο με το αστυνομικό σώμα.

«Ηταν ένα σχόλιο άσχετο, σε έναν διάλογο άσχετο με την αστυνομία. Ήταν ένα συμφραζόμενο διαφορετικό, αλλότριο, όπου χρησιμοποιήθηκε όντως αυτή η φράση από εμένα. Καμιά αντικειμενική ή υποκειμενική διάθεση από εμένα δεν προέκυπτε από αυτό το σχόλιο, ότι ήθελα να θίξω με οποιοδήποτε τρόπο το αστυνομικό σώμα», είπε η κυρία Κασιμάτη, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με κύμα αγωγών και μηνύσεων από αστυνομικούς.

Επέμεινε ότι από την πρώτη στιγμή απολογήθηκε –αν και αυτό δεν είναι σαφές (εδώ). «Δεν βγήκα στο κανάλι σας ή οπουδήποτε αλλού για να μοιράζω συγγνώμες. Ό,τι είπα, είπα και θεωρώ ότι είναι επαρκές», σημείωσε.

Προσπερνώντας τις ανακοινώσεις και τις προσφυγές στη Δικαιοσύνη των αστυνομικών, η βουλευτής υποστήριξε ότι οι αντιδράσεις που εκφράστηκαν έχουν «σαφώς και πολιτικά χαρακτηριστικά» και προωθήθηκαν από –ποια άλλα;– τα μέσα ενημέρωσης.

Σε μια προσπάθεια να βγει στην αντεπίθεση, η κυρία Κασιμάτη είπε ότι είναι τιμή της να την κατηγορούν «ο Μπογδάνος, ο Πλεύρης, ο Άδωνις Γεωργιάδης και όλο το κακό, ακροδεξιό συναπάντημα της Νέας Δημοκρατίας». Παρέπεμψε δε σε ένα επίμαχο tweet του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για τεθωρακισμένα στην ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...