239
Ο Γιάννης Μπαλάφας στο... «σόου» του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ | Youtube

«Συνήγορος» Κασιμάτη ο Μπαλάφας: «Τα… τέτοια της Πάολα δεν είναι από σιλικόνη, “μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι”»

Protagon Team Protagon Team 12 Δεκεμβρίου 2019, 17:15
Ο Γιάννης Μπαλάφας στο... «σόου» του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ
|Youtube

«Συνήγορος» Κασιμάτη ο Μπαλάφας: «Τα… τέτοια της Πάολα δεν είναι από σιλικόνη, “μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι”»

Protagon Team Protagon Team 12 Δεκεμβρίου 2019, 17:15

Η Νίνα Κασιμάτη ζήτησε τελικά συγγνώμη για το «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι», κατόπιν και της σχετικής παρέμβασης του Προέδρου της Βουλής (εδώ), προτού όμως θεωρηθεί λήξαν το όλο θέμα, ήρθε ο συνάδελφός της στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, να αποδείξει ότι η αμετροέπεια στην πολτική είναι ανεξάντλητη…

Αν και όπως είπε σε τηλεοπτική του εμφάνιση στον ΣΚΑΙ, το σύνθημα «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» δεν τον εκφράζει, ο κ. Μπαλάφας προσπάθησε να εξηγήσει για «την κριτική στην απρόκλητη βία των αστυνομικών δυνάμεων τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο σε μπαχαλάκηδες, αλλά και σε γιατρούς, όπως χθες (σ.σ την Τετάρτη), έξω από το Ζάππειο», πως δεν είναι κύρια ευθύνη των αστυνομικών, αλλά της πολιτικής ηγεσίας, «η οποία δίνει τον τόνο – την κατεύθυνση “βαράτε”».

Ομως ο πρώην υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής δεν έμεινε εκεί και προς υπεράσπιση της συναδέλφου του, είπε «στον αέρα» της εκπομπής ένα ακόμα σύνθημα με ρίμα στο «μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι»,

«Θα σας πω και αυτό: “τα… τέτοια της Πάολα δεν είναι από σιλικόνη, μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι’’», αναφώνησε αφήνοντας σύξυλους τους παρουσιαστές της εκπομπής «Αταίριαστοι» που δεν πίστευαν στα αυτιά τους.

«Δεν ξέρω αν είστε Κολωνακιώτης, αλλά εγώ μιλάω λαϊκά και αυτό έκανε και η Νίνα Κασιμάτη», πρόσθεσε ο κ. Μπαλάφας  απευθυνόμενος στον έκπληκτο δημοσιογράφο.

Η θεατρική δήλωση Μπαλάφα δεν έμεινε ασχολίαστη από τη Νέα Δημοκρατία, που σε ανακοίνωσή της σχολίασε δηκτικά:

«Ο κ. Μπαλάφας χειριζόταν το Μεταναστευτικό. Υφυπουργός από σιλικόνη! Στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν διαγωνισμό γελοιότητας. Και πολιτική από σιλικόνη».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...