233
Δημιουργικές και ευφάνταστες λύσεις για τα μέτρα κατα του κορονοϊού από το Inn at Little Washington | Instagram.com/innatlittlewash

ΗΠΑ: Κούκλες ανάμεσα στους πελάτες έβαλε εστιατόριο για τον φόβο του κορονοϊού

Protagon Team Protagon Team 15 Μαΐου 2020, 16:10
Δημιουργικές και ευφάνταστες λύσεις για τα μέτρα κατα του κορονοϊού από το Inn at Little Washington
|Instagram.com/innatlittlewash

ΗΠΑ: Κούκλες ανάμεσα στους πελάτες έβαλε εστιατόριο για τον φόβο του κορονοϊού

Protagon Team Protagon Team 15 Μαΐου 2020, 16:10

Αν δεν βρισκόμασταν σε ιδιαίτερες συνθήκες, το σκηνικό θα έμοιαζε βγαλμένο από ταινία τρόμου και ίσως μάλιστα από τις φτηνές.

Σε ένα πολυτελές εστιατόριο, που μάλιστα έχει και τρία αστέρια Μισελέν, οι μισοί από τους πελάτες είναι κούκλες. Το προσωπικό συνεχίζει να εργάζεται κανονικά και να σερβίρει τους πελάτες – όχι μόνο τους πραγματικούς.

Είναι η λύση που σκέφτηκε για να αντιμετωπίσει τον κορονοϊό το εστιατόριο Inn at Little Washington στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Η Πολιτεία επιτρέπει τη λειτουργία των εστιατορίων στο 50% της χωρητικότητάς τους, οπότε οι κούκλες είναι μια λύση για να δείχνει γεμάτο και για να τηρούνται οι κανονισμοί για τις αποστάσεις ασφαλείας.

Βέβαια, καθώς πρόκειται για πολυτελές εστιατόριο, οι κούκλες έχουν «ενδιαφέρουσα ενδυμασία», εξήγησε ο σεφ Πάτρικ Ο’Ντόνελ. «Δεν παραπονιούνται ποτέ και μπορείς να διασκεδάσεις με το ντύσιμό τους», εξήγησε.

Σε φωτογραφία που ανέβασε το εστιατόριο στο Instagram φαίνονται οι κούκλες ντυμένες με σμόκιν και κομψά φορέματα. Μοιάζουν να μιλούν και τα ποτήρια μπροστά τους είναι μισογεμάτα.

Ο κορονοϊός ανάγκασε το εστιατόριο να κλείσει για πρώτη φορά έπειτα από 42 χρόνια και να απολύσει τους περισσότερους από τους 175 εργαζομένους του. Φρόντισε πάντως να στηρίξει τους απολυμένους και να τους παρέχει γεύματα τρεις φορές την εβδομάδα.

Αλλα εστιατόρια στις ΗΠΑ προσπάθησαν να βρουν τρόπους για να τηρήσουν τους κανόνες αποστασιοποίησης και να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους, γράφει ο Guardian.

Τα αποτελέσματα είναι συχνά ευφάνταστα: διαφανή διαχωριστικά ή φυτά για να κρατούν τους πελάτες σε απόσταση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...