269
Η Στόουν-«Κρουέλα», ντυμένη από την κορφή ως τα νύχτα στα δερμάτινα και με πανκ-ροκ look | ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η «Κρουέλα Ντε Βιλ» της Εμα Στόουν είναι πανκ ροκ

Protagon Team Protagon Team 27 Αυγούστου 2019, 16:55
Η Στόουν-«Κρουέλα», ντυμένη από την κορφή ως τα νύχτα στα δερμάτινα και με πανκ-ροκ look
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η «Κρουέλα Ντε Βιλ» της Εμα Στόουν είναι πανκ ροκ

Protagon Team Protagon Team 27 Αυγούστου 2019, 16:55

Αγνώριστη και με μια άκρως αντισυμβατική εμφάνιση που θυμίζει την Βίβιαν Γουέστγουντ, την ενδυματολογική «πρωθιέρεια» του πανκ ροκ, εμφανίζεται η Εμα Στόουν στην πρώτη της φωτογραφία ως «Κρουέλα ντε Βιλ» που έδωσε στη δημοσιότητα η Ντίσνεϊ.

Στην φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα στο πλαίσιο της D23 Expo, ενός μεγάλου event για τους φαν της Ντίσνεϊ που λαμβάνει χώρα ετησίως στο Αναχαϊμ.

Οπως τονίζει η Telegraph, η ταινία, με τίτλο «Κρουέλα», θα εστιάζει στα νεότερα χρόνια της μοχθηρής ηρωίδας, εξηγώντας -μεταξύ άλλων- πώς ενώ στην αρχή λάτρευε τα Δαλματίας, στην συνέχεια αναπτύχθηκε η απέχθειά της για τα σκυλιά.

Συνεπώς το φιλμ -που θα διαδραματίζεται στο Λονδίνο της δεκαετίας του ’70- θα αποτελέσει το prequel της ταινίας «Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας».

H 31χρονη Εμα Στόουν

Οσο για το καστ που θα πλαισιώνει την Στόουν, αυτό θα περιλαμβάνει αρκετά ηχηρά ονόματα, όπως η Εμα Τόμσον και ο Τζόελ Φράι, ενώ τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Κρεγκ Γκιλέσπι.

Θυμίζουμε ότι την εμβληματική κακιά της Disney είχε υποδυθεί με μεγάλη επιτυχία η Γκλεν Κλόουζ το 1996 και το 2000.

Η ταινία με τα χαριτωμένα κουτάβια, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 1956 της Ντόντι Σμιθ, πρωτοκυκλοφόρησε το 1961 στην animation εκδοχή της.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 28 Μαΐου 2021.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...