237
H Φώφη Γεννηματά στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Συζήτησε με καταστηματάρχες τα προβλήματα της αγοράς | Twitter/FofiGennimata

Εξόρμηση της Φώφης στην «αυλή» του Καμίνη

Protagon Team Protagon Team 15 Σεπτεμβρίου 2017, 16:06
H Φώφη Γεννηματά στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Συζήτησε με καταστηματάρχες τα προβλήματα της αγοράς
|Twitter/FofiGennimata

Εξόρμηση της Φώφης στην «αυλή» του Καμίνη

Protagon Team Protagon Team 15 Σεπτεμβρίου 2017, 16:06

Στέλνοντας το μήνυμα «θέλουμε να δούμε το ιστορικό κέντρο να αποκτά και πάλι ζωντάνια» η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια για την αρχηγία του υπό σύσταση φορέα της Κεντροαριστεράς Φώφη Γεννηματά, περιόδευσε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Μοναστηράκι και σε άλλα κεντρικά σημεία της Αθήνας. Κάποιοι ίσως να έβλεπαν σε αυτήν την πρωτοβουλία της επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μια «εισβολή» στο πεδίο δράσης του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, επίσης υποψηφίου για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, αλλά δεν είναι έτσι.

Η κυρία Γεννηματά καυτηρίασε τη συμπεριφορά της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ απέναντι στους ελεύθερους επαγγελματίες και τους καταστηματάρχες με τους οποίους συζήτησε κατά τη βόλτα της.

fofi3
Η Φώφη Γεννηματά συζήτησε με καταστηματάρχες και πολίτες (Twitter/FofiGennimata)

«Οι άνθρωποι της αγοράς, οι επαγγελματίες, βιώνουν με τον πιο σκληρό τρόπο τις επιπτώσεις από τις πολιτικές αυτής της κυβέρνησης. Με την υπερφορολόγηση, με εξοντωτικές εισφορές, με μεγάλο έλλειμμα στη ρευστότητα και στη χρηματοδότηση» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, η οποία συνοδευόταν από τον Κώστα Σκαναδαλίδη.

«Με το “Σχέδιο Ελλάδα” έχουμε στο επίκεντρο τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Γιατί είναι η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας και αν στηριχθούν μπορούν άμεσα να δημιουργήσουν δουλειές. Δουλειές, κυρίως, για τους νέους ανθρώπους που φεύγουν συνεχώς από τον τόπο μας» πρόσθεσε.

Η κυρία Γεννηματά ανέφερε τέλος ότι το ιστορικό κέντρο της Αθήνας πρέπει να αποκτήσει και πάλι ζωντάνια, όπως έγινε όλα τα προηγούμενα χρόνια με τις πολιτικές που εφάρμοσε το ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...