420
. | Protothema.gr

Αναπάντητα ερωτήματα για την αυτοκτονία της δεκατετράχρονης στο Μοσχάτο

Protagon Team Protagon Team 23 Μαΐου 2019, 16:13
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 24/05/2019 10:42
.
|Protothema.gr

Αναπάντητα ερωτήματα για την αυτοκτονία της δεκατετράχρονης στο Μοσχάτο

Protagon Team Protagon Team 23 Μαΐου 2019, 16:13
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 24/05/2019 10:42

Μία κοπέλα 14 ετών αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της το μεσημέρι της Πέμπτης πέφτοντας στις γραμμές του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου στον σταθμό του Μοσχάτου.

Σύμφωνα με τις πρώτες περιγραφές το κορίτσι μπήκε στο σταθμό επικυρώνοντας κανονικά το εισιτήριό του -οι κινήσεις της, δηλαδή, δεν έδειξαν ότι είχε αποφασίσει να κάνει ό,τι επακολούθησε. Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι το κορίτσι κοίταζε το κινητό του τηλέφωνο λίγο πριν πέσει στις γραμμές και την παρασύρει ο συρμός.

Λίγη ώρα μετά την τραγωδία, ένας νεαρός έφθασε στον σταθμό και ζητούσε εναγωνίως να τον αφήσουν να περάσει: «Μου είπε ότι “βουτάει”» επαναλάμβανε σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Για τον απεγκλωβισμό και την ανάσυρση της κοπέλας επιχείρησαν άμεσα 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Η σχέση της 14χρονης με 43χρονο

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Protothema.gr, το κορίτσι διατηρούσε ερωτική σχέση με 43χρονο ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ, παντρεμένο με παιδί, εν άγνοια της μητέρας και του πατριού της. Ομως η σχέση αυτή ήταν εν γνώσει του φιλικού περιβάλλοντος του παιδιού.

Πρόσφατα, φαίνεται πως ο πατριός της μικρής τούς είδε στο κατάστημα του 43χρονου να ερωτοτροπούν. Ακολούθησε καβγάς, ενώ κάποιοι αναφέρουν ότι ο πατριός της κοπέλας χειροδίκησε εις βάρος του 43χρονου. Οι γονείς μάλιστα απαγόρευσαν στην νεαρή ξαναδεί τον άνδρα.

«Είχα ερωτική σχέση με την κοπέλα. Ηταν με τη θέλησή της. Είχα κερδίσει την εμπιστοσύνη της», φέρεται να υποστήριξε χθες σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης καταστήματος μίνι μάρκετ.

Η μητέρα της μικρής και ο πατριός της εχθές κατήγγειλαν την υπόθεση στο τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας. Σε βάρος του 43χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία, συνελήφθη και σήμερα επρόκειτο να περάσει από το αυτόφωρο.

Ολα τα παραπάνω όμως φαίνεται πως προκάλεσαν την ψυχολογική κατάρρευση της 14χρονης που το μεσημέρι έδωσε τέλος στη ζωή της. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επάνω της βρέθηκε και σημείωμα που απευθυνόταν με ερωτικά λόγια στον 43χρονο.

Δίωξη του 43χρονου για δύο κακουργήματα και ένα πλημμέλημα

Δεν σταματούν να σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την τραγωδία στο Μοσχάτο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης μίνι-μάρκετ στην περιοχή που ζούσε η ανήλικη, έχει κόρη ίδιας ηλικίας -κάποιοι λένε ότι ήταν και συμμαθήτριες.

Επίσης, από την έρευνα που πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ, διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας είχε άλλη μια σχέση με έφηβη, την περίοδο 2017-2018, όταν η κοπέλα ήταν 14 ετών, και η οποία ενδεχομένως να συνεχιζόταν ακόμα. Επειδή μάλιστα, είχε καταγράψει εκείνη την ανήλικη σε βίντεο κατά την διάρκεια ερωτικών περιπτύξεων, διώκεται για πορνογραφία ανηλίκων.

Ακόμα, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του για δύο κακουργήματα.

Ο άνδρας διώκεται για αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών και για κατάχρηση σε ασέλγεια.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης, ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...