191
Ο βουλευτής Κοζάνης της ΝΔ επέστρεψε ήδη στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα | ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εμφραγμα και εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς ο βουλευτής Αμανατίδης της ΝΔ για… ένα σάντουιτς

Protagon Team Protagon Team 14 Απριλίου 2021, 10:29
Ο βουλευτής Κοζάνης της ΝΔ επέστρεψε ήδη στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εμφραγμα και εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς ο βουλευτής Αμανατίδης της ΝΔ για… ένα σάντουιτς

Protagon Team Protagon Team 14 Απριλίου 2021, 10:29

Από ένα σάντουιτς, στο χειρουργικό τραπέζι για επέμβαση ανοιχτής καρδιάς! Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Αμανατίδης, περιέγραψε την περιπέτεια της υγείας του που ξεκίνησε με συμπτώματα δηλητηρίασης, εξελίχθηκε σε πρόβλημα στο παχύ έντερο και έφθασε να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην καρδιά.

«Εφαγα, το βράδυ παρουσιάστηκαν συμπτώματα δηλητηρίασης. Την επόμενη μέρα έκανα και ένα τεστ COVID γιατί τα συμπτώματα έμοιαζαν. Δεν ήταν COVID. Ανέβηκα στην Κοζάνη για Σαββατοκύριακο, ανέβηκε ένας πυρετός. Ξεκίνησα τις αιματολογικές, έδειχναν στοιχεία παράξενα, ότι υπάρχει φλεγμονή. Προσπαθήσαμε να δείξουμε εάν είναι σαλμονέλα. Τελικά ήταν εντερόκοκκος, ο οποίος μέσα από τη δηλητηρίαση, μέσα από το αίμα μπήκε στο έντερο και από εκεί στην καρδιά. Υπήρχε διαδικασία βλάβης στην καρδιά. Ο πνευμονολόγος με διέταξε να φύγω στη Θεσσαλονίκη, η διαπίστωση εκεί ήταν ότι είναι ενδοκαρδίτιδα. Και όχι μόνο αυτό. Εχει κάνει και βλάβη σημαντική στην αορτική βαλβίδα», δήλωσε στην τηλεόραση του Οpen o Γιώργος Αμανατίδης.

«Εκανα επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, ευτυχώς πέτυχα πολύ καλούς επιστήμονες, όλα πήγαν καλά», πρόσθεσε ο βουλευτής Κοζάνης που επέστρεψε ήδη στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα.

Οπως είπε, θα επικοινωνήσει με τους υπευθύνους του καταστήματος από το οποίο πήρε το σάντουιτς, «για ανθρώπινους λόγους, για τους επόμενους», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...