167
| ΙΝΤΙΜΕnews

Εκτάκτως σήμερα στις 18.00 η ενημέρωση Χαρδαλιά για τα μέτρα των Χριστουγέννων

Protagon Team Protagon Team 22 Δεκεμβρίου 2020, 15:39

Εκτάκτως σήμερα στις 18.00 η ενημέρωση Χαρδαλιά για τα μέτρα των Χριστουγέννων

Protagon Team Protagon Team 22 Δεκεμβρίου 2020, 15:39

Εκτάκτως σήμερα, Τρίτη, στις 18:00 (αντί για την Παρασκευή) θα γίνει η ενημέρωση από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, για τα μέτρα την περίοδο των εορτών και τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Στην ενημέρωση θα συμμετάσχουν ο επίκουρος καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Γκίκας Μαγιορκίνης, και ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ενημέρωση Χαρδαλιά θα επικεντρωθεί στην πιστή εφαρμογή των υφιστάμενων μέτρων, με έμφαση στην απαγόρευση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων.

Το πρωί σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε σημειώσει ότι ο σχεδιασμός τις ημέρες των γιορτών περιλαμβάνει περισσότερους ελέγχους  (για τα υφιστάμενα) και όχι επιπλέον ή αυστηρότερα μέτρα.

Ξεκαθάρισε επίσης ότι όποιος κυκλοφορεί μετά τις 22:00 την παραμονή των Χριστουγέννων θα τον σταματά η Αστυνομία, με εξαίρεση βέβαια τους εργαζόμενους.

«Μέχρι τις 7 Ιανουαρίου ακολουθούμε τα μέτρα και μετά ελπίζουμε ότι θα είμαστε σε φάση να απελευθερώσουμε οικονομικές και κοινωνικές δραστηριότητες», ήταν η απάντηση του κ. Πέτσα για το πότε είναι πιθανή μία χαλάρωση των περιορισμών και τα άνοιγμα της αγοράς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...