170
|

Εξαλλος ο Ψαριανός με το Ποτάμι για Novartis: Μας δουλεύετε;

Protagon Team Protagon Team 4 Ιανουαρίου 2019, 09:10

Εξαλλος ο Ψαριανός με το Ποτάμι για Novartis: Μας δουλεύετε;

Protagon Team Protagon Team 4 Ιανουαρίου 2019, 09:10

Τον διχασμό που υπάρχει στο Ποτάμι ως προς τη σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ –με φόντο την απόφαση να ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών όταν έρθει στη Βουλή αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις στα της Δικαιοσύνης και της Novartis–, αποκαλύπτει η νέα έκρηξη του Γρηγόρη Ψαριανού κατά της ηγεσίας του κόμματος.

Αφορμή για το ξέσπασμα του βουλευτή Β’ Αθηνών ήταν η κατά τη γνώμη του ήπια διατυπωμένη ανακοίνωση του Ποταμιού, μετά τις εξελίξεις με την υπόθεση Novartis-Μανιαδάκη και τις παρεμβάσεις Πολάκη, οι οποίες μεταξύ άλλων προκάλεσαν και την αντίδραση της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων αλλά και της Ενωσης Εισαγγελέων Ελλάδος.

«Οι καταγγελίες του προστατευόμενου μάρτυρα στην υπόθεση Novartis, περί εκβιασμού του προκειμένου να καταθέσει εναντίον συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων, είναι σοκαριστικές. Παραπέμπουν στις χειρότερες πρακτικές ολοκληρωτικών καθεστώτων. Οι δικαστικές αρχές οφείλουν να ερευνήσουν και να  απαντήσουν. Εαν οι καταγγελίες αληθεύουν τίθεται ευθέως ζήτημα λειτουργίας της Δημοκρατίας στη χώρα» ανέφερε στην ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

Ομως ο κ. Ψαριανός, που φλερτάρει ανοιχτά με τη Νέα Δημοκρατία, σχολίασε με ανάρτησή του στο Twitter:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...