148
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή κοντά στο μνημείο | REUTERS/Charles

Λήξη συναγερμού στον Πύργο του Αϊφελ

Protagon Team Protagon Team 23 Σεπτεμβρίου 2020, 14:39
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή κοντά στο μνημείο
|REUTERS/Charles

Λήξη συναγερμού στον Πύργο του Αϊφελ

Protagon Team Protagon Team 23 Σεπτεμβρίου 2020, 14:39

Ανοιξε και πάλι για τους επισκέπτες ο Πύργος του Άιφελ μετά τους σαρωτικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από τις Αρχές για τον εντοπισμό εκρηκτικού μηχανισμού που, σύμφωνα με ανώνυμο τηλεφώνημα, είχε τοποθετηθεί στο μνημείο.

Νωρίτερα σήμερα, το μνημείο είχε εκκενωθεί, ενώ αποκλεισμένη παρέμεινε για αρκετή ώρα η γύρω περιοχή, έπειτα από απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα που δέχθηκε η αστυνομία του Παρισιού, δήλωσε αστυνομική πηγή επιβεβαιώνοντας πληροφορίες που μεταδόθηκαν από μέσα ενημέρωσης.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν μεγάλη και διεξήχθη έρευνα για να διαπιστωθεί εάν ο άγνωστος έλεγε την αλήθεια ή επρόκειτο για φάρσα.

Στο σημείο είχαν τοποθετηθεί απαγορευτικές κορδέλες και ενώ κατέφτασαν στην περιοχή ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι και ομάδα πυροτεχνουργών.

Αστυνομική πηγή είχε αναφέρει ότι «ο Πύργος παραμένει κλειστός μέχρι νεωτέρας, καθώς άγνωστος τηλεφώνησε και είπε πως έχει τοποθετηθεί βόμβα. Το σημείο εκκενώθηκε και οι έλεγχοι βρίσκονται σε εξέλιξη. Πρόκειται για προληπτικά μέτρα ρουτίνας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...