191
Η 22χρονη Βραζιλιάνα Βαλεντίνα Σαμπάιο είναι το νέο αγγελάκι της Victoria’s Secret | Valentina Sampaio/ Instagram

Διεμφυλικό αγγελάκι στη στρατιά της Victoria’s Secret

Protagon Team Protagon Team 6 Αυγούστου 2019, 14:01
Η 22χρονη Βραζιλιάνα Βαλεντίνα Σαμπάιο είναι το νέο αγγελάκι της Victoria’s Secret
|Valentina Sampaio/ Instagram

Διεμφυλικό αγγελάκι στη στρατιά της Victoria’s Secret

Protagon Team Protagon Team 6 Αυγούστου 2019, 14:01

«Εξελισσόμαστε και αλλάζουμε». Μόλις μερικές εβδομάδες από τη βαρυσήμαντη δήλωση της εταιρείας γυναικείων εσωρούχων Victoria’s Secret, «κατετάγην» και το πρώτο διεμφυλικό αγγελάκι στην ομάδα των πιο σέξι γυναικών του κόσμου και σύντομα θα την δούμε στις πασαρέλες.

Πρόκειται για την 22χρονη Βραζιλιάνα Βαλεντίνα Σαμπάιο, η οποία έχει ήδη δουλέψει στη βιομηχανία της μόδας και έχει στο ενεργητικό της σελίδες στη γαλλική Vogue.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times του Λονδίνου, η αμερικανική εταιρεία γυναικείων εσωρούχων Victoria’s Secret προσέλαβε τη Δευτέρα το πρώτο διεμφυλικό μοντέλο της.

View this post on Instagram

Backstage click @vspink ?? #bastidores #new #vspink #campaign #representatividade #diversity #beauty #selfie #model #life #fashion #usa #vstorm #valentinasampaio #bomdia

A post shared by Valentina Sampaio (@valentts) on

Η 22χρονη Βαλεντίνα Σαμπάιο, που έχει κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου, ανέβασε σέλφι στο Instagram με hastag που παραπέμπουν στη νέα σειρά εσωρούχων, αρωμάτων και καλλυντικών της Victoria’s Secret με την ονομασία PINK, που απευθύνεται σε νεαρές γυναίκες.

Ακολούθως, δημοσίευσε ένα βίντεο με τίτλο «ποτέ μην σταματάτε να ονειρεύεστε», με τα ίδια hastag («vspink» «campaign», «vstorm»), γράφοντας στους ακολούθους της να «παραμείνουν συντονισμένοι».

Πέρσι ο Εντ Ράζεκ, υπεύθυνος μάρκετινγκ της Victoria’s Secret, είχε δεχτεί αρνητικά σχόλια για την απάντηση που έδωσε όταν ρωτήθηκε γιατί δεν πήραν μέρος plus size ή τρανσέξουαλ μοντέλα σε επίδειξη της Victoria’ Secret. Φέτος όμως «αναδίπλωσε» με την πρόσληψη της Βαλεντίνας, που αναμένεται να συζητηθεί πολύ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...