221
Ασθενοφόρα πλησιάζουν το το Υδάτινο Κέντρο του Ολυμπιακού Πάρκου Βασίλισσα Ελισάβετ για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν αναπνευστικές δυσκολίες | REUTERS/Henry Nicholls

Διαρροή τοξικού καπνού στο Υδάτινο Κέντρο του Ολυμπιακού Πάρκου του Λονδίνου

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2022, 14:53
Ασθενοφόρα πλησιάζουν το το Υδάτινο Κέντρο του Ολυμπιακού Πάρκου Βασίλισσα Ελισάβετ για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν αναπνευστικές δυσκολίες
|REUTERS/Henry Nicholls

Διαρροή τοξικού καπνού στο Υδάτινο Κέντρο του Ολυμπιακού Πάρκου του Λονδίνου

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2022, 14:53

Πολλοί άνθρωποι με αναπνευστικές δυσκολίες περιθάλπονται από την υπηρεσία Πρώτων Βοηθειών του Λονδίνου που έσπευσε στο Υδάτινο Κέντρο του Ολυμπιακού Πάρκου Βασίλισσα Ελισάβετ έπειτα από διαρροή τοξικού καπνού.

Η London Legacy Development Corporation (LLDC) που διαχειρίζεται το Ολυμπιακό Πάρκο ανακοίνωσε ότι το περιστατικό σημειώθηκε στις 10.00 GMT (12.00 ώρα Ελλάδος) και ότι η περιοχή αποκλείσθηκε και εκκενώθηκε.

«Συνεργαζόμαστε στενά με τις υπηρεσίες Πρώτων Βοηθειών που βρίσκονται επί τόπου. Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει ένα αριθμός ανθρώπων με αναπνευστικές δυσκολίες που περιθάλπονται από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου» σημείωσε.

Η υπηρεσία ανακοίνωσε ότι πολλές μονάδες έσπευσαν στο σημείο, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες φωτογραφίες από το Twitter αλλά και από ειδησεογραφικά πρακτορεία, πολλά ασθενοφόρα βρίσκονται έξω από τις εγκαταστάσεις της πισίνας.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία επιβεβαίωσε ότι το περιστατικό αφορά την διαρροή τοξικού καπνού.

Ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν ζήτησε από τον κόσμο να αποφεύγει την περιοχή, επισημαίνοντας παράλληλα ότι βρίσκεται σε «στενή επικοινωνία με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που αντιμετωπίζουν το περιστατικό».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...