182
O Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ στον αγιασμό της Βουλής. Να προειδοποιεί για τις «επιπτώσεις» που θα έχει μια θετική ψήφος στο νομοσχέδιο; | SOOC

Μητροπολίτης Σεραφείμ: «Να μην ξαναπατήσουν στην εκκλησία αν ψηφίσουν την αλλαγή φύλου»

Protagon Team Protagon Team 9 Οκτωβρίου 2017, 10:04
O Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ στον αγιασμό της Βουλής. Να προειδοποιεί για τις «επιπτώσεις» που θα έχει μια θετική ψήφος στο νομοσχέδιο;
|SOOC

Μητροπολίτης Σεραφείμ: «Να μην ξαναπατήσουν στην εκκλησία αν ψηφίσουν την αλλαγή φύλου»

Protagon Team Protagon Team 9 Οκτωβρίου 2017, 10:04

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ παρεμβαίνει με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο και ύφος στα του κράτους και των νόμων. Αλλωστε έχει φτάσει μέχρι και να τσακωθεί με την τηλεπαρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, για να μην θυμίσουμε τις επιστολές του προς πολιτικούς να μην ψηφίσουν το Σύμφωνο Συμβίωσης, ή παλαιότερες δηλώσεις του κατά της «διεθνούς συνωμοσίας των Εβραίων».

Η νέα του λοιπόν επίθεση κατά των πολιτικών εντάσσεται στη γνωστή ρουτίνα του. Απλώς έχει ξεχωριστή επικαιρότητα καθώς τη Δευτέρα κατατίθεται στη Βουλή προς συζήτηση και ψήφιση το νομοσχέδιο για τον νομικό επαναπροσδιορισμό φύλου. Ο Αγιος Πειραιώς, μιλώντας στη φιλόξενη για τέτοιες φιγούρες τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 το πρωί προειδοποίησε τους βουλευτές «να μην ξαναπατήσουν στην εκκλησία» αν ψηφίσουν το νομοσχέδιο.

Ο ίδιος σε μια σαφή πολιτική παρέμβαση χαρακτήρισε την πρωτοβουλία της κυβέρνησης «πυροτέχνημα» με στόχο να «χαϊδέψει τα αφτιά του αριστερού κόσμου».

Ο Μητροπολίτης ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να αποκλείονται από την Εκκλησία οι βουλευτές που θα ψηφίσουν το αμφιλεγόμενο, κατά τον ίδιο, νομοσχέδιο ενώ απεύθυνε έκκληση προς όλους να σεβαστούν την δημιουργία του Θεού και να τιμούν το φύλο που τους χάρισε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...