195
|

Ενα οικοδομικό τετράγωνο ουρά για να πληρώσουν το νερό! Καμία διακοπή, λέει το υπουργείο

Protagon Team Protagon Team 5 Μαΐου 2020, 12:13

Ενα οικοδομικό τετράγωνο ουρά για να πληρώσουν το νερό! Καμία διακοπή, λέει το υπουργείο

Protagon Team Protagon Team 5 Μαΐου 2020, 12:13

Πρωί Τρίτης και στο πεζοδρόμιο στην αρχή της 3ης Σεπτεμβρίου σχηματιζόταν μία τεράστια ουρά που ξεκινούσε από το Περιφερειακό Κέντρο της  ΕΥΔΑΠ στη Σατωβριάνδου μέχρι πίσω την πλατεία Ομόνοιας.

Καταναλωτές περίμεναν υπομονετικά για να πληρώσουν λογαριασμούς τους (καθώς τα κατά τόπους γραφεία της ΕΥΔΑΠ είναι ανοικτά ΜΟΝΟ για την πληρωμή λογαριασμών). Η ουρά, λόγω και των αποστάσεων ασφαλείας που σε γενικές γραμμές τηρούνταν, εκτεινόταν σε ένα ολόκληρο οικοδομικό τετραγωνικό.

Οπως έγινε γνωστό, στο εσωτερικό του Περιφερειακού Κέντρου επιτρεπόταν η είσοδος σε μόλις δύο άτομα τη φορά, κάτι που αυτομάτως σήμαινε ότι η αναμονή στην ουρά θα ξεπερνούσε εύκολα τη μία ώρα.

Μπροστά στις εικόνες αυτές, παρενέβη ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, ο οποίος ενημέρωσε ότι ο υπουργός Κώστας Αχ. Καραμανλής έχει δώσει εντολή να ΜΗΝ γίνονται διακοπές νερού λόγω οφειλών. Οπότε είναι αχρείαστος κάθε συνωστισμός και ταλαιπωρία στα γραφεία της ΕΥΔΑΠ για την εξόφληση λογαριασμών!

«Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, έχει δώσει εντολή να μην κοπεί σε κανέναν καταναλωτή το νερό», τόνισε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου.

Παράλληλα, όπως είπε ο κ. Καραγιάννης, το υπουργείο ζήτησε από την ΕΥΔΑΠ να λάβει αμέσως όλα τα μέτρα που προβλέπονται για την τήρηση των κανόνων προστασίας του κοινού.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...