160
O Ιβάν Σαββίδης εισέβαλε οπλοφορώντας στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας | ΙΝΤΙΜΕSports

Απόφαση «βόμβα» για το πρωτάθλημα προανήγγειλε ο Βασιλειάδης

Protagon Team Protagon Team 12 Μαρτίου 2018, 00:42
O Ιβάν Σαββίδης εισέβαλε οπλοφορώντας στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας
|ΙΝΤΙΜΕSports

Απόφαση «βόμβα» για το πρωτάθλημα προανήγγειλε ο Βασιλειάδης

Protagon Team Protagon Team 12 Μαρτίου 2018, 00:42

H διακοπή του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, η εισβολή του Ιβάν Σαββίδη, οπλοφορώντας μάλιστα, στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και τα όσα έγιναν στα αποδυτήρια, προκάλεσαν την παρέμβαση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος προανήγγειλε «δύσκολες αποφάσεις» σε συνεννόηση με την UEFA.

«Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας» είπε ο κ. Βασιλειάδης μετά τα όσα μελανά συνέβησαν την Κυριακή (πάλι) στην Τούμπα.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Βασιλειάδη:

«Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ’ επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Εικόνες όπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω. Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα. Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την UEFA να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...