489
Το κτίριο της Aston Martin θα θυμίζει ιστίο πλοίου. Στη φωτογραφία ημερήσια και νυχτερινή απεικόνιση | Aston Martin/G&G Bussiness Development

Ποια αυτοκίνητα; Η Aston Martin χτίζει τα σπίτια του αύριο!

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2017, 08:48
Το κτίριο της Aston Martin θα θυμίζει ιστίο πλοίου. Στη φωτογραφία ημερήσια και νυχτερινή απεικόνιση
|Aston Martin/G&G Bussiness Development

Ποια αυτοκίνητα; Η Aston Martin χτίζει τα σπίτια του αύριο!

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2017, 08:48

Το όνομα της Aston Martin είναι συνδεδεμένο με την κατασκευή πολυτελών αυτοκινήτων (γνωστά και ως dreamcars) και όπως φαίνεται η βρετανική εταιρεία θέλει τώρα να συνδέσει το όνομα της και με την κατασκευή κατοικιών που θα πάνε την έννοια της πολυτέλειας σε νέα επίπεδα.

Οπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Daily Mail, η Aston Martin θα ξεκινήσει σύντομα την κατασκευή ενός φουτουριστικού σχεδιασμού ουρανοξύστη σε παραλιακή τοποθεσία του Μαϊάμι. Στους 66 ορόφους του κτιρίου θα υπάρχουν 391 διαμερίσματα, ανάμεσα τους επτά ρετιρέ και ένα… σούπερ ρετιρέ τριών επιπέδων.

Δείτε ένα βίντεο για το εντυπωσιακό κτίριο της Aston Martin:

Στο κτίριο θα υπάρχουν επίσης διάφοροι χώροι ψυχαγωγίας και άθλησης των κατοίκων όπως γυμναστήριο, αίθουσες παιχνιδιών με τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας, δύο κινηματογραφικές αίθουσες, μία μεγάλη εξωτερική πισίνα στους τελευταίους ορόφους, ένα κομμωτήριο κ.α.

Μια μεγάλη πισίνα τύπου roof garden θα απολαμβάνουν οι κάτοικοι του κτιρίου με την θέα να κόβει κυριολεκτικά την ανάσα. Credit: Aston Martin/G&G Bussiness Development
Μια μεγάλη πισίνα τύπου roof garden θα απολαμβάνουν οι κάτοικοι του κτιρίου με την θέα να κόβει κυριολεκτικά την ανάσα (φωτό: Aston Martin/G&G Bussiness Development)

pisina1

Η εργονομία, το μοντέρνο design και η πολυτέλεια θα χαρακτηρίζουν το κτίριο και τα διαμερίσματα σε κάθε τους λεπτομέρεια από τα πόμολα μέχρι και τα έπιπλα. Επιπλέον όποιος ιδιοκτήτης θέλει να πραγματοποιήσει κάποιες παρεμβάσεις ή αλλαγές στο διαμέρισμα του θα έχει την δυνατότητα αν το επιθυμεί να καλέσει την ομάδα που σχεδίασε το κτίριο για να τον βοηθήσουν. Υπάρχουν διαφόρων ειδών και μεγεθών διαμερίσματα με τα μεγαλύτερα να διαθέτουν πέντε κρεβατοκάμαρες. Τα μικρότερα διαμερίσματα είναι 65 τετραγωνικών μέτρων ενώ τα μεγαλύτερα ξεπερνούν τα 1.760 τετραγωνικά μέτρα.

Ολα τα διαμερίσματα έχουν πατώματα με λευκό μάρμαρο, τεράστια παράθυρα από καλύπτουν όλο τον χώρο από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι, γυάλινα μπαλκόνια με πατώματα από πορσελάνη κ.α. Φυσικά οι τιμές για την απόκτηση ενός διαμερίσματος είναι ανάλογες της πολυτέλειας και των παροχών που προσφέρει το κτίριο.

Αυτή την εντυπωσιακή θέα του Μαϊάμι θα βλέπουν οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων από τα μπαλκόνια τους. Credit: Aston Martin/G&G Bussiness Development
Αυτή την εντυπωσιακή θέα του Μαϊάμι θα βλέπουν οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων από τα μπαλκόνια τους (φωτό: Aston Martin/G&G Bussiness Development)

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της εταιρείας το κτίριο θα είναι έτοιμο να δεχτεί τους πρώτους του κατοίκους το 2021. Οπως είναι ευνόητο δεν θα μπορεί ο καθένας να πάρει κλειδί εισόδου στο κτίριο αυτό αφού για τα 383 διαμερίσματα οι τιμές κυμαίνονται από 600 χιλιάδες – 8.5 εκ. δολάρια ενώ για τα ρετιρέ οι τιμές ξεκινούν από τα 14 εκ. δολάρια και τα ακριβότερα αγγίζουν τα 50 εκ. δολάρια.

«Θελήσαμε να μεταφέρουμε την μοναδική εμπειρία της κατοχής και οδήγησης μίας Αστον Μάρτιν στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων» αναφέρει ο Μάρεκ Ρέιχμαν, εκ των επικεφαλής της ομάδας design της Αστον Μάρτιν.

Δείτε ένα βίντεο το εντυπωσιακό κτίριο της Aston Martin:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News