505
«Δώρα Αγάπης» χαρίζουμε ολόψυχα σε ανθρώπους που λέμε καθημερινά καλημέρα και ας μην έχουμε μπει ποτέ στο σπίτι τους |

«Δώρα Αγάπης» κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πολυκατοικίας

Protagon Team Protagon Team 9 Δεκεμβρίου 2019, 18:46
«Δώρα Αγάπης» χαρίζουμε ολόψυχα σε ανθρώπους που λέμε καθημερινά καλημέρα και ας μην έχουμε μπει ποτέ στο σπίτι τους
|

«Δώρα Αγάπης» κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πολυκατοικίας

Protagon Team Protagon Team 9 Δεκεμβρίου 2019, 18:46

Είναι εξαιρετικά σπάνιο σε μια πολυκατοικία να μην υπάρχουν διαφωνίες. Πάντα το πρόβλημα κάποιου, δεν αφορά άμεσα κάποιον άλλον. Αναμενόμενο. Υπάρχουν όμως κάποιες περιπτώσεις που τους βρίσκουν όλους όχι απλώς σύμφωνους, αλλά τους κάνουν χαρούμενους! Ποιες; Μαντέψτε…

Είμαστε από τις ελάχιστες πολυκατοικίες της γειτονιάς που στολίζουν χριστουγεννιάτικο δέντρο στην είσοδό της. Κάθε χρόνο στις 10 Δεκεμβρίου, η Μαρία με τα δύο της παιδιά βγάζουν από την κεντρική αποθήκη το δέντρο με τα στολίδια και… απελευθερώνουν το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πλέον ξέρουμε όλοι όχι μόνο τη μέρα, αλλά και την ώρα που γίνεται αυτό. Στις 4.30 το απόγευμα βρίσκονται στην είσοδο και έχουν ξεαμπαλάρει τα πάντα. Στις 5.15, μόλις αρχίσει να σουρουπώνει τοποθετούν σταυρωτά τις σειρές με τα φωτάκια. Στρώνουν από κάτω τη φάτνη και πατούν τον διακόπτη για να αρχίσουν να αναβοσβήνουν τα λαμπερά αστράκια.

Ακολούθως, κάθονται μπροστά στο δέντρο για περισσότερη από μισή ώρα και τραγουδάνε. Ζουν τόσο έντονα τη στιγμή, που είναι σαν να στολίζουν το δέντρο του σπιτιού τους. Ισως και περισσότερο, αφού τους αρέσει να είναι όλοι οι σύνοικοι χαρούμενοι. Κάτι που συμβαίνει με ένα μαγικό τρόπο τις ημέρες των γιορτών. Και είναι κάτι που με κάνει να πιστεύω ότι πραγματικά το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν «ενσαρκώνεται» μέσα από την ανταλλαγή δώρων, αλλά από την ανταλλαγή θετικών συναισθημάτων.

Βέβαια αυτό που κάνει αυτή η μητέρα με τα δυο της παιδιά  δεν μπορούμε να το κάνουμε όλοι. Με το παράδειγμά της όμως, προσπαθούμε όσο μπορούμε να προσφέρουμε αυτές τις μέρες και εμείς χαρά σε όσους γνωρίζουμε, σε αυτούς που συμπαθούμε, σε κάποιους που αντιπαθούμε, αλλά και σε τελείως αγνώστους. Ετσι, έχουμε αποφασίσει στην πολυκατοικία, όσοι θέλουμε να βάζουμε χρήματα ρεφενέ,  και στις 20 Δεκεμβρίου να αφήνουμε κάτω από το δέντρο κουτιά με δώρα στα ονόματα των παιδιών από τις οικογένειες που γνωρίζουμε ότι έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.

Εδώ και τέσσερα χρόνια βέβαια, η ΑΒ Βασιλόπουλος μας προσφέρει μια πολύτιμη επιλογή και έτοιμα κουτιά με τον καλύτερο συνδυασμό προϊόντων: τα «Δώρα Αγάπης» που χαρίζουμε ολόψυχα σε ανθρώπους που λέμε καθημερινά καλημέρα και ας μην έχουμε μπει ποτέ στο σπίτι τους.

Πώς; Με  κάθε «Δώρο Αγάπης» που διατίθεται σε 175 καταστήματα ΑΒ, με κόστος μόνο 3,75 ευρώ, παίρνουμε τα δώρα για το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πολυκατοικίας και επιπλέον η ΑΒ προσφέρει το αντίστοιχο ποσό στην «Τράπεζα Τροφίμων». Ετσι, τα «δώρα» μας φτάνουν και σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε, αλλά είναι σίγουρο ότι έχουν ανάγκη. Και όλοι μαζί τις γιορτές, γινόμαστε ένα και πολλαπλασιάζουμε τη χαρά!

Τα «Δώρα Αγάπης» περιέχουν επτά βασικά είδη διατροφής
  • AΒ Περαστή Τομάτα 500 gr
  • AΒ Αλεύρι 1kgr Όλων των Χρήσεων
  • AΒ Πένες 500gr
  • AΒ Γάλα Εβαπορέ 7,5% Πλήρες 410gr
  • AΒ Zάχαρη 1 Kg
  • AΒ Μπισκότα Γεμιστά Κρέμα Βανίλια 200 gr
  • ΑΒ Σοκολάτα Γάλακτος 100 gr

Επίσης, μπορείτε να αφήσετε  το κουτί στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων του καταστήματος και η ΑΒ Βασιλόπουλος θα φροντίσει να φτάσει στο τραπέζι εκείνων που πραγματικά το χρειάζονται. Ετσι, για να έχουμε όλοι καλές γιορτές!

Δείτε εδώ τα 175 καταστήματα ΑΒ που μπορείτε να βρείτε τα «Δώρα Αγάπης» ή πατήστε εδώ για online αγορά.