657
H BMW Σειρά 2 Gran Coupe | BMW

Αναβάθμιση τώρα: Ποια updates έχουν τα μοντέλα της BMW για το καλοκαίρι του ’21;

H BMW Σειρά 2 Gran Coupe
|BMW

Αναβάθμιση τώρα: Ποια updates έχουν τα μοντέλα της BMW για το καλοκαίρι του ’21;

BMW Σειρά 4 Coupe : Νέα τετρακίνητα μοντέλα και μία BMW M με κλασική πίσω κίνηση ( RWD )

Από τον Ιούλιο του 2021, δύο τετρακίνητες εκδόσεις θα προστεθούν στη γκάμα της BMW Σειράς 4 – η νέα BMW 430i xDrive Coupe και η νέα BMW 420i xDrive Coupe.

Αυτό σημαίνει ότι τα δύο τετρακύλινδρα βενζινοκίνητα μοντέλα μπορούν τώρα να μεταφέρουν ισχύ στο δρόμο με τη βοήθεια ευφυούς τεχνολογίας τετρακίνησης. Η κατανομή ισχύος διατίθεται κατ’ επιλογή σε οποιαδήποτε περίπτωση και συνδυάζεται με μετάδοση περισσότερης ισχύος στον πίσω άξονα, για κλασική οδηγική απόλαυση.

Με μέγιστη ισχύ 245 hp, η 430i xDrive Coupe έχει επιτάχυνση 0 – 100 km/h σε 5,7 δευτ. Για την 420i xDrive Coupe με 184 hp, η τιμή αυτή είναι 7,8 δευτ. Και τα δύο μοντέλα εφοδιάζονται στάνταρ με ένα 8-τάχυτο κιβώτιο Steptronic.

Στην κορυφή της οικογένειας BMW Σειρά 4 Coupe υπάρχει αντίθετη τάση για τις πρόσθετες εκδόσεις. Μέχρι τώρα, το σύστημα τετρακίνησης ήταν στάνταρ σε αυτά τα μοντέλα, αλλά στο μέλλον η M440i Coupe θα διατίθεται με κλασική πίσω κίνηση.

Κάτω από το καπό της νέας έκδοσης, ο εν σειρά εξακύλινδρος βενζινοκινητήρας 374 hp εγγυάται ανόθευτη οδηγική απόλαυση. Το αυτοκίνητο χρειάζεται μόλις 4,8 δευτ. για να επιταχύνει από στάση στα 100 km/h. Επιπλέον, στην περίπτωση της M440i Coupe, ένα 8-τάχυτο, σπορ κιβώτιο Steptronic και ένα διαφορικό M Sport στον πίσω άξονα βοηθούν στην αποτελεσματική μεταφορά της ισχύος στο δρόμο.

Σειρά 1 και Σειρά 2 Gran Coupe : Αναβαθμισμένο πακέτο αποθηκευτικών χώρων, νέα χρώματα

Η νέα λειτουργία cargo, που αποτελεί ένα είδος προαιρετικού πακέτου αποθηκευτικών χώρων για τη Σειρά 1, θα αυξήσει τη μεταβλητότητα του χώρου αποσκευών από τον Ιούλιο του 2021.

Με αυτή τη λειτουργία, η γωνία των πλατών των πίσω καθισμάτων μπορεί να προσαρμόζεται ανάλογα με τις απαιτήσεις. Ακόμα και στην πιο κάθετη θέση, η άνεση για τους επιβάτες της δεύτερης σειράς είναι εξασφαλισμένη, τουλάχιστον σε ταξίδια μικρών αποστάσεων, ενώ η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών αυξάνεται κατά περίπου 40 λίτρα. Επιπλέον, το πακέτο αποθηκευτικών χώρων για τη Σειρά 1, στο μέλλον, θα περιλαμβάνει ένα δίχτυ στη δεξιά πλευρά του χώρου αποσκευών.

Επιπλέον, ένα νέο χρώμα προστίθεται στην παλέτα της Σειράς 1. Στο μέλλον, το κόμπακτ 5θυρο μοντέλο θα διατίθενται με το Snapper Rocks Blue metallic. Αντίστοιχα, δύο νέα φινιρίσματα εξωτερικού θα διατίθενται με τη Σειρά 2 Gran Coupe, τα Phytonic Blue metallic και Skyscraper Grey metallic.

Plug – in υβριδικά μοντέλα με νέες σχεδιαστικές πινελιές

Σε έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό μοντέλων BMW, η άψογη συνεργασία θερμικού κινητήρα και ηλεκτροκινητήρα διασφαλίζει υποδειγματική απόδοση και ένα ξεχωριστό είδος οδηγικής απόλαυσης.

Από τον Ιούλιο του 2021, plug-in υβριδικές εκδόσεις της Σειράς 3, Σειράς 5, Σειράς 7 και X5 θα αναγνωρίζονται από φρέσκιες σχεδιαστικές πινελιές στο εσωτερικό και το εξωτερικό τους. Νέα διακριτικά σήματα στην πίσω πόρτα και το εμπρός φτερό υποδηλώνουν ότι το όχημα είναι “electrified by i”.

Επιπλέον, τα λογότυπα BMW στο καπό, την πίσω πόρτα, τις πλήμνες των τροχών και το τιμόνι έχουν πλαίσιο σε i Blue.

Η γκάμα τροχών αλουμινίου που διατίθενται για τις ηλεκτροκίνητες εκδόσεις της Σειράς 5 Touring προσφέρουν νέες δυνατότητες εξατομίκευσης. Τα τρία plug-in υβριδικά μοντέλα εφοδιάζονται με ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, στάνταρ. Από τον Ιούλιο του 2021, οι πελάτες μπορούν να επιλέγουν ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών σε πέντε διαφορετικές εκδόσεις.

Βιώσιμα ελαστικά για τα plug – in υβριδικά μοντέλα της BMW X 5

Η BMW είναι ο πρώτος κατασκευαστής σε όλο τον κόσμο που εφοδιάζει μοντέλο με ελαστικά από βιώσιμα καλλιεργημένο, πιστοποιημένο φυσικό καουτσούκ και Rayon, ένα υλικό ενίσχυσης του ελαστικού βασισμένο στο ξύλο. Η εταιρεία, αρχικά, θα αγοράζει τα ελαστικά 22 ιντσών αποκλειστικά από την Pirelli και από τον Αύγουστο του 2021, θα τα προσφέρει ως ειδικό εξοπλισμό για την plug-in υβριδική X5 xDrive45e.

Η καλλιέργεια και η περίπλοκη αλυσίδα εφοδιασμού του φυσικού καουτσούκ και του Rayon που χρησιμοποιούνται για τα ελαστικά αυτά είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πολύ απαιτητικά πρότυπα του ανεξάρτητου οργανισμού Forest Stewardship Council (FSC).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News