185
Η Αθηνών - Λαμίας στο ρεύμα ανόδου θα είναι ανοικτή για έξι ώρες τη Δευτέρα | ΙΝΤΙΜΕnews

Χρυσοχοΐδης: Στην κυκλοφορία από 13.00 έως 19.00 η Αθηνών – Λαμίας

Protagon Team Protagon Team 15 Φεβρουαρίου 2021, 12:22
Η Αθηνών - Λαμίας στο ρεύμα ανόδου θα είναι ανοικτή για έξι ώρες τη Δευτέρα
|ΙΝΤΙΜΕnews

Χρυσοχοΐδης: Στην κυκλοφορία από 13.00 έως 19.00 η Αθηνών – Λαμίας

Protagon Team Protagon Team 15 Φεβρουαρίου 2021, 12:22

Στην κυκλοφορία δίνεται ξανά στις 13.00 η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε δηλώσεις του μετά το πέρας έκτακτης σύσκεψης στην Πολιτική Προστασία, μαζί με τον υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά.

Οπως διευκρίνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης, η Εθνική Οδός ανοίγει προκειμένου να ξεμπλοκαριστούν τα φορτηγά που είχαν καθηλωθεί μετά τη διακοπή της κυκλοφορίας από το ύψος του κόμβου Καλυφτάκη. Στις 19.00 θα ξανακλείσει η Εθνική Οδός, καθώς οι προβλέψεις των μετεωρολόγων κάνουν λόγο για έντονα φαινόμενα με πυκνή χιονόπτωση τη νύχτα. Η κατάσταση στο εθνικό δίκτυο επαναξιολογείται ανά τρίωρο.

Οσον αφορά το ερώτημα γιατί δεν λειτούργησε το 112 ώστε να ειδοποιηθούν έγκαιρα οι εκατοντάδες οδηγοί που ταλαιπωρήθηκαν επί ώρες νωρίς το πρωί στο ύψος της Καλυφτάκη, η εξήγηση που δόθηκε ήταν ότι το  112 χρησιμοποιείται για περιπτώσεις όπου κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές και όχι για τέτοιου είδους ειδοποιήσεις.

Νωρίτερα είχε ανοίξει ο κόμβος στη γέφυρα Βαρυμπόμπης στο ρεύμα προς Αθήνα, ενώ κανονικά κυκλοφορούν όλα τα οχήματα –συμπεριλαμβανομένων των βαρέων οχημάτων– στην Αθηνών – Κορίνθου, καθώς επίσης και στη Λεωφόρο Αθηνών, όπου η Αστυνομία προχώρησε σε  άρση της απαγόρευσης για την κυκλοφορία φορτηγών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...