387
Ο Ντόναλντ και η Κιμ σε φωτογραφία που δημοσιοποίησε ο ίδιος ο αμερικανός πρόεδρος -πού αλλού;- στο Twitter | Twitter/@realDonaldTrump

Οταν ο Τραμπ συνάντησε την Κιμ – στον Λευκό Οίκο η Καρντάσιαν

Protagon Team Protagon Team 30 Μαΐου 2018, 23:22
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 31/05/2018, 08:40
Ο Ντόναλντ και η Κιμ σε φωτογραφία που δημοσιοποίησε ο ίδιος ο αμερικανός πρόεδρος -πού αλλού;- στο Twitter
|Twitter/@realDonaldTrump

Οταν ο Τραμπ συνάντησε την Κιμ – στον Λευκό Οίκο η Καρντάσιαν

Protagon Team Protagon Team 30 Μαΐου 2018, 23:22
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 31/05/2018, 08:40

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι τηλεπερσόνα. Και ως τέτοια είναι ευπρόσδεκτη στον Λευκό Οίκο του Ντόναλντ Τραμπ. Είναι και αυτό μια έκπτωση των ηθών. Ο Ρίτσαρντ Νίξον συναντούσε τον Ελβις Πρίσλεϊ, ο Τραμπ την Καρντάσιαν…

Την επίσκεψη της Καρντάσιαν στο Οβάλ Γραφείο είχε προαναγγείλει το Vanity Fair: οι πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας θα συνόδευαν την Καρτνάσιαν και την ομάδα των δικηγόρων της στη Δυτική Πτέρυγα, όπου αρχικά θα γινόταν συνάντηση με τον γαμπρό του αμερικανού προέδρου, Τζάρεντ Κούσνερ, για να συζητήσουν τη μεταρρύθμιση των φυλακών. Θα ακολουθούσε η συνάντηση της Κιμ με τον Ντόναλντ Τραμπ, στο Οβάλ Γραφείο.

Και όντως ο Τραμπ δήλωσε μετά το ραντεβού του ότι είχε μια «σπουδαία» συνάντηση με την Καρντάσιαν σχετικά με την αναμόρφωση του σωφρονιστικού συστήματος.

Με την Καρντάσιαν. Ο Τραμπ. Συνάντηση. Στον Λευκό Οίκο. Για την αναμόρφωση του σωφρονιστικού συστήματος. Ολα αυτά σε μια φράση, πόσο σουρεαλιστικά ακούγονται;

Η συνάντηση του Τραμπ με την Κιμ έγινε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της τελευταίας προκειμένου να αποφυλακιστεί η Αλις Μαρί Τζόνσον.

Πρόκειται για μια γυναίκα η οποία έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη -χωρίς δικαίωμα έφεσης- για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και συνωμοσία σε υπόθεση ναρκωτικών. Για την ακρίβεια, η Τζόνσον συνελήφθη το 1993 και καταδικάστηκε για συνωμοσία και ξέπλυμα χρημάτων από διακίνηση ναρκωτικών, το 1997. Ενώ -σύμφωνα με πληροφορίες- δεν πωλούσε ναρκωτικά, ενεργούσε ως διαμεσολαβητής. Τώρα, εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης έχοντας ήδη περάσει 21 χρόνια στη φυλακή.

Η 62χρονη δεν παραβίασε κανέναν κανόνα κατά την εκτέλεση της ποινής της και έχει γίνει θεατρική συγγραφέας και μέντορας – πάντα κατά τη διάρκεια της φυλάκισής της.

Αν και η Κιμ είχε δηλώσει ότι υποστηρίζει τη Χίλαρι Κλίντον το γεγονός ότι ο σύζυγός της, Κάνιε Γουέστ, έγινε εσχάτως ένθερμος υποστηρικτής του αμερικανού προέδρου είναι ένα διαπραγματευτικό χαρτί για τον σκοπό που έχει θέσει η τηλεπερσόνα.

Η Καρντάσιαν -μαζί με τον δικηγόρο της, Σον Χόλεϊ- είχαν προγραμματισμένες συναντήσεις με την ομάδα του Τραμπ, με το αίτημα να δοθεί χάρη στην 62χρονη που εκτίει την ποινή της στη φυλακή Αλισβιλ της Αλαμπάμα.

Καρντάσιαν και Χόλεϊ προσπαθούν εδώ και αρκετό καιρό -σε συνεργασία με την Ιβάνκα Τραμπ, τη θυγατέρα του αμερικανού προέδρου, αλλά και τον σύζυγό της, Τζάρεντ Κούσνερ- αλλά, πλέον, θα εμπλακεί και ο Ντόναλντ Τραμπ στην υπόθεση.

Η υπόθεση της Τζόνσον έγινε ευρύτερα γνωστή την περασμένη χρονιά, έπειτα από ένα «τιτίβισμα» στο Twitter, από την Κιμ.

Λίγο πριν από τη συνάντησή της με τον αμερικανό πρόεδρο, η ίδια έγραψε αυτό…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...