218
|

Στην Trastor το κτίριο του ΔΟΛ στη Μιχαλακοπούλου

Protagon Team Protagon Team 31 Οκτωβρίου 2019, 17:45

Στην Trastor το κτίριο του ΔΟΛ στη Μιχαλακοπούλου

Protagon Team Protagon Team 31 Οκτωβρίου 2019, 17:45

Στην TRASTOR ΑΕΕΑΠ καταλήγει σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες το παλαιό κτίριο του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη επί της οδού Μιχαλακοπούλου στην Αθήνα.

Η εισηγμένη υπέβαλε την Πέμπτη τη μεγαλύτερη προσφορά στον δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό που διενεργήθηκε από την Εθνική Leasing (EthnoLease), προσφέροντας 25 εκατ. ευρώ για την αγορά του συνολικής επιφανείας 14.956 τ.μ κτιρίου (3 εκατ. ευρώ πάνω από την ορισθείσα τιμή εκκίνησης).

Η Trastor Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία είναι η πρώτη Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία που συστάθηκε στην Ελλάδα και εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε επενδύσεις σε ακίνητη περιουσία κυρίως στην Ελλάδα και στην ενεργό διαχείριση του χαρτοφυλακίου της, ο δε κύκλος εργασιών της προέρχεται κατά κύριο λόγο από έσοδα από μισθώματα.

Πρόσφατα ανακοίνωσε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για άντληση κεφαλαίων έως €72.621.587,70  και έκδοση Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου ποσού έως €41.084.115,00, με σκοπό την ενίσχυση της ρευστότητας της για την απόκτηση ακινήτων στην ελληνική αγορά.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Τάσος Καζίνος, είχε δήλωσει πως η Τrastor είναι αποφασισμένη να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην αγορά ακινήτων της χώρας. «Η σκοπούμενη άντληση κεφαλαίων μας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθούμε από τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην ελληνική αγορά με αισιοδοξία και εμπιστοσύνη. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που και οι δύο κύριοι μέτοχοι υποστηρίζουν και ενισχύουν τη δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας», είχε αναφέρει σε σχετική δήλωσή του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...