235
Η περιφρόνηση που έδειξε στην ανθρώπινη ζωή ο ταξιτζής, εξόργισε ακόμα και τον «δοκιμασμένο» σε «κακές συμπεριφορές» πρόεδρο του ΣΑΤΑ | ΙΝΤΙΜEnews

«Πάρτε του την άδεια»! Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος αποδοκιμάζει τον ταξιτζή του Ελληνικού

Protagon Team Protagon Team 22 Μαρτίου 2019, 12:56
Η περιφρόνηση που έδειξε στην ανθρώπινη ζωή ο ταξιτζής, εξόργισε ακόμα και τον «δοκιμασμένο» σε «κακές συμπεριφορές» πρόεδρο του ΣΑΤΑ
|ΙΝΤΙΜEnews

«Πάρτε του την άδεια»! Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος αποδοκιμάζει τον ταξιτζή του Ελληνικού

Protagon Team Protagon Team 22 Μαρτίου 2019, 12:56

Μπροστά στη θύελλα αντιδράσεων για τη συμπεριφορά του ταξιτζή στο Ελληνικό (φωτογραφία κάτω) έναντι της αιμόφυρτης γυναίκας που τόλμησε να μπει στο ταξί του –βαριά τραυματισμένη από τα πυρά του συζύγου της– για να γλιτώσει, ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ ( Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αθηνών), Θύμιος Λυμπερόπουλος, δεν μπορούσε παρά να τον αποδοκιμάσει.

Χωρίς αστερίσκους.

Για την τιμή του κλάδου.

Τελικά όμως, δεν έμεινε σε μια απλή δήλωση αποδοκιμασίας του αυτοκινητιστή που παραπονέθηκε on camera για το αιματοβαμμένο ταξί του.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Συνδικάτο, αφού χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά του ταξιτζή όχι μόνο αντιεπαγγελματική, αλλά και απάνθρωπη, εισηγείται την αφαίρεση της άδειας του  από το αρμόδιο υπουργείο και παράλληλα την οριστική του διαγραφή από τον κλάδο.

Ετσι, επειδή γέμισε το ταξί του με αίματα μέσα – έξω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το περιστατικό που συνέβη χθες στο Ελληνικό με τον θάνατο δύο ανθρώπων μπροστά στα μάτια ενός αυτοκινητιστή ταξί, είναι ενδεικτικό της απάθειας και της ασέβειας με την οποία αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος τον διπλανό του.

Το ΣΑΤΑ καταδικάζει την συμπεριφορά του ταξιτζή και την χαρακτηρίζει όχι απλά αντιεπαγγελματική αλλά και απάνθρωπη. Ακόμη κι αν είχε προγραμματισμένη μεταφορά, όφειλε ως άνθρωπος, να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό του που είχε ανάγκη.

Σαν διοίκηση, το ελάχιστο που εισηγούμαστε είναι η αφαίρεση της ειδικής του άδειας από το Υπουργείο Μεταφορών και η αποπομπή του από τον κλάδο μας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...