355
«Τέτοια πράγματα για τον (εικονιζόμενο στη φωτογραφία) πρόεδρο δεν θα λέτε», διεμήνυσαν οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των ταξιτζήδων στον ραδιοφωνικό σταθμό | INTIMEnews

ΣΑΤΑ: Εξώδικη διαμαρτυρία Λυμπερόπουλου στον ΣΚΑΪ για τα σχόλια Πορτοσάλτε – Παπαδημητρίου

Protagon Team Protagon Team 20 Νοεμβρίου 2018, 18:48
«Τέτοια πράγματα για τον (εικονιζόμενο στη φωτογραφία) πρόεδρο δεν θα λέτε», διεμήνυσαν οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των ταξιτζήδων στον ραδιοφωνικό σταθμό
|INTIMEnews

ΣΑΤΑ: Εξώδικη διαμαρτυρία Λυμπερόπουλου στον ΣΚΑΪ για τα σχόλια Πορτοσάλτε – Παπαδημητρίου

Protagon Team Protagon Team 20 Νοεμβρίου 2018, 18:48

Aν κάτι είναι σίγουρο, αυτό είναι ότι στα ταξί του Νομού Αττικής δύσκολα θα ξανακούσει κανείς  «ΣΚΑΪ 100,3»…

Τα σχόλια που ακούστηκαν από τους δημοσιογράφους του σταθμού Άρη Πορτοσάλτε και Μπάμπη Παπαδημητρίου με αφορμή τη δικαστική διένεξη του επικεφαλής του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί, Θύμιου Λυμπερόπουλου, με την εταιρεία Beat -όπου μάλιστα εμφανίστηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης του προέδρου, ο ίδιος ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης- δεν άρεσαν καθόλου στους συνδικαλιστικούς εκππροσώπους των ταξιτζήδων.

Ετσι αποφάσισαν να στείλουν -σε πρώτη φάση- εξώδικη διαμαρτυρία με αποδέκτες τους υπευθύνους του ραδιοφωνικού σταθμού ώστε να μπει ένα φρένο στα επικριτικά σχόλια για τον «ηγέτη Θύμιο».

Στη σχετική ανακοίνωσή του μάλιστα, το Συνδικάτο επικαλείται συγκεριμένες αναφορές των δύο δημοσιογράφων σε εκπομπή που μεταδόθηκε την επομένη της εκδίκασης της αγωγής της Beat κατά του κ. Λυμπερόπουλου με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμησης:

 «Αυτό που με απασχολεί είναι ότι ο Λυμπερόπουλος κάνει τραμπουκισμούς έξω, τραμπουκίζει άλλους επαγγελματίες, αυτό με απασχολεί. Δεν θέλω μία κοινωνία τέτοιου είδους».

«Ο Λυμπερόπουλος έχει ένα σωματείο 600 ανθρώπων, των ψηφίζουν οι 450 – 500. Υποτίθεται ότι εκπροσωπεί. Αλλά πάντως οφείλω να πω ότι χθες η Αθήνα ήταν χάρμα να την κυκλοφορείς, χάρμα. Διότι, βεβαίως οι άλλοι συμφωνούν με τον Λυμπερόπουλο δεν είναι τρελoί να πάνε έξω να του σπάσουν το ταξί. Τώρα ο Σπίρτζης έβαλε τον Λυμπερόπουλο να πάει να πει όσα είπε και για τα οποία δεν ξέρω, καταδικάστηκε, θα καταδικαστεί δεν ξέρω τι έβγαλε το δικαστήριο, να πει εναντίον της εταιρείας Taxibeat…».

Στο εξώδικο του ΣΑΤΑ, υπογραμμίζεται πως τα ανωτέρω αποτελούν εξόχως υποτιμητικά και ψευδή σχόλια τόσο για τον κλάδο των αυτοκινητιστών Ταξί, όσο και για τον ίδιο τον κ. Λυμπερόπουλο».

Και επειδή, όπως αναφέρουν, «η υπομονή έχει τα όριά της (2011-2018), επειδή σε αυτή την επταετία είπατε, δημοσιεύσατε, διαδώσατε ένα σωρό ψέματα για τον κλάδο μας, επειδή υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας και θεωρούσατε την ανοχή μας αδυναμία», οι συνδικαλιστές του ΣΑΤΑ εξηγούν πως δεν έχουν άλλο δρόμο αντίδρασης, πέρα από αυτόν της δικαιοσύνης.

Εν κατακλείδι, διευκρινίζεται σε ολίγον δραματικούς τόνους ότι «η εξώδικος δήλωση είναι μόνο η αρχή σε έναν πόλεμο που εσείς κηρύξατε. Σε έναν πόλεμο που μας αναγκάσατε να μπούμε…».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...