200
Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος στην τελετή ορκωμοσίας του, το Σάββατο στο Προεδρικό Μέγαρο | ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οταν ο Θεοχαρόπουλος έλεγε κατηγορηματικά «όχι» σε υπουργοποίησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 5 Μαΐου 2019, 19:21
Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος στην τελετή ορκωμοσίας του, το Σάββατο στο Προεδρικό Μέγαρο
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οταν ο Θεοχαρόπουλος έλεγε κατηγορηματικά «όχι» σε υπουργοποίησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 5 Μαΐου 2019, 19:21

Σε ανύποπτο χρόνο και πολύ πριν την υπουργοποίησή του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και πλέον υπουργός Τουρισμός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -της οποίας ήταν σφοδρός επικριτής- όταν ρωτήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή τι θα έλεγε σε μια πρόταση ένταξής του στην κυβέρνηση, τόνισε ότι η απάντησή του θα ήταν «όχι».

Τις δηλώσεις του Θανάση Θεοχαρόπουλου έφερε στο φως της δημοσιότητας, με βίντεο που ανάρτησε στο facebook, η Ομάδα Αλήθειας, η οποία και σχολιάζει: «Η δεδηλωμένη της καρέκλας: Θεοχαρόπουλος, πριν και μετά το τηλέφωνο Τσίπρα για υπουργοποίησή του».

Αρχικά το βίντεο δείχνει τον κ. Θεοχαρόπουλο σε εκπομπή στον ΣΚΑΙ να σχολιάζει την υπουργοποίηση του τότε πρώην προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Τα συναισθήματά μου είναι θλίψη και λύπη» και είναι φανερό, συνέχισε, «διότι έχουμε συμπορευτεί, έχουμε πιστέψει άλλα πράγματα από αυτά που βλέπουμε σήμερα».

Στη συνέχεια, σε άλλη εκπομπή του ιδίου καναλιού, ερωτηθείς τι θα έκανε εάν επικοινωνούσε μαζί του ο κ. Τσίπρας και του έλεγε ότι τον θέλει στην κυβέρνηση, ο κ. Θεοχαρόπουλος απάντησε: «Η απάντησή μου είναι αρνητική». Και συνέχισε υπογραμμίζοντας πως «εγώ μιλάω ξεκάθαρα, με αλήθειες, χωρίς να μετράω το πολιτικό κόστος».

Μεταξύ των δυο εκπομπών στο βίντεο παρεμβάλλονται πλάνα από τη χθεσινή ορκωμοσία του νέου υπουργού Τουρισμού στο Προεδρικό Μέγαρο.

Θεοχαρόπουλος πριν και μετά το τηλέφωνο Τσίπρα για υπουργοποίησή του

Η δεδηλωμένη της καρέκλαςΘεοχαρόπουλος πριν και μετά το τηλέφωνο Τσίπρα για υπουργοποίησή του.

Geplaatst door Ομάδα Αλήθειας op Zondag 5 mei 2019

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...