240
Ο κατηγορούμενος για αυτόφωρο κακούργημα βουλευτής ενώ κάνει δηλώσεις στον Τύπο | INTIMEnews

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο Φλώρος – ο όρος που του επιβλήθηκε

Protagon Team Protagon Team 25 Απριλίου 2024, 15:15
Ο κατηγορούμενος για αυτόφωρο κακούργημα βουλευτής ενώ κάνει δηλώσεις στον Τύπο
|INTIMEnews

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο Φλώρος – ο όρος που του επιβλήθηκε

Protagon Team Protagon Team 25 Απριλίου 2024, 15:15

Ελεύθερος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια για τη βιαιοπραγία του μέσα στη Βουλή κατά του βουλευτή Γραμμένου της Ελληνικής Λύσης, αφεθηκε ο προερχόμενος από τους Σπαρτιάτες, ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος.

Ο μόνος όρος που του επιβλήθηκε, ήταν να μην πλησιάζει τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κατηγορούμενος για αυτόφωρο κακούργημα βουλευτής, το οποίο επισύρει ποινή κάθειρξης 10 ετών, δήλωσε μετανιωμένος για το επεισόδιο που τον έφερε ενώπιον της Δικαιοσύνης , αρνούμενος πάντως ότι γρονθοκόπησε τον Βασίλη Γραμμένο.

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος κατά τη αποχώρησή του από τα δικαστήρια/ΙΝΤΙΜΕnews

Στα δικαστήρια βρέθηκε νωρίτερα για να καταθέσει και  ο επίσης ανεξάρτητος βουλευτής, Διονύσης Βαλτογιάννης, ο οποίος ήταν παρών εντός της αίθουσας της Ολομέλειας κατά τη διάρκεια της πρώτης λογομαχίας μεταξύ των πρωταγωνιστών του επεισοδίου. Κατά τον μάρτυρα, ήταν ο κ. Γραμμένος που μίλησε με χυδαίο τρόπο στον κατηγορούμενο.

Στις δηλώσεις που έξω από το γραφείο της ανακρίτριας, ο κ. Φλώρος ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, που όπως είπε, δεν αρμόζει σε έλληνα βουλευτή, ούτε στη Βουλή των Ελλήνων.

«Ως γιος εκείνη τη στιγμή και ορμώμενος από το συναίσθημα, θεώρησα ότι έπραξα σωστά. Ως βουλευτής έπραξα απολύτως λάθος, αυτή η συμπεριφορά δεν αρμόζει σε έλληνα βουλευτή και στους χώρους του κοινοβουλίου. Δεν αποτελεί και παράδειγμα για έλληνα βουλευτή», δήλωσε  ο ανεξάρτητος βουλευτής στους εκπροσώπους του Τύπου, έχοντας διπλα του  τη δικηγόρο του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...