310
Ο Τομ Κρουζ ετοιμάζεται για την πιο… επικίνδυνη αποστολή της καριέρας του, αλλά οι Ρώσοι απειλούν να πάρουν την πρωτιά στην παραγωγή μιας ταινίας στο Διάστημα | CreativeProtagon/Wikipedia

Οι Ρώσοι θέλουν να προλάβουν το Χόλιγουντ στο… διαστημικό σινεμά

Protagon Team Protagon Team 5 Νοεμβρίου 2020, 19:39
Ο Τομ Κρουζ ετοιμάζεται για την πιο… επικίνδυνη αποστολή της καριέρας του, αλλά οι Ρώσοι απειλούν να πάρουν την πρωτιά στην παραγωγή μιας ταινίας στο Διάστημα
|CreativeProtagon/Wikipedia

Οι Ρώσοι θέλουν να προλάβουν το Χόλιγουντ στο… διαστημικό σινεμά

Protagon Team Protagon Team 5 Νοεμβρίου 2020, 19:39

Μια διαφορετικού είδους κόντρα από αυτές που είχαμε συνηθίσει εξελίσσεται ανάμεσα στην αμερικανική και τη ρωσική διαστημική υπηρεσία. Τον περασμένο Μάιο, ο επικεφαλής της NASA ανακοίνωσε ότι η υπηρεσία συζητά με τον Τομ Κρουζ για μια ταινία που θα γυριστεί στο Διάστημα. Στη συνέχεια, έγινε γνωστό ότι στο εγχείρημα θα εμπλακεί και η Space X, η διαστημική εταρεία του νοτιοαφρικανικής καταγωγής αμερικανού μεγιστάνα Ελον Μασκ.

Αρχικά όλοι νόμιζαν ότι οι… εξωγήινες σκηνές του Τομ Κρουζ θα γυριστούν μέσα σε κάποιο διαστημικό σκάφος που θα κάνει μια βόλτα έξω από τον πλανήτη μας και θα επιστρέψει αμέσως μετά. Δεν έχουν γίνει γνωστά στοιχεία για τον τίτλο, την υπόθεση και το υπόλοιπο καστ της ταινίας, αλλά διέρρευσε ότι ο διάσημος σταρ θα μπει τον Οκτώβριο του 2021 σε ένα σκάφος της Space X μαζί με τον σκηνοθέτη Νταγκ Λίμαν και θα ταξιδέψουν στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, όπου θα γυριστούν κάποιες από τις σκηνές της ταινίας.

Οπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το ρωσικό πρακτορείο Tass, ο Ρωσικός Οργανισμός Διαστήματος, Roscosmos, θα συνεργαστεί με το μεγαλύτερο κανάλι της Ρωσίας, το Channel One, για τη δημιουργία μιας ταινίας, γυρίσματα της οποίας θα γίνουν επίσης στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Η ταινία ονομάζεται «Challenge» και πρόκειται, όπως λένε οι παραγωγοί της, για ένα «διαστημικό δράμα», στο οποίο αποφάσισαν ότι ο κεντρικός χαρακτήρας θα είναι μια γυναίκα.

Το Channel One ανακοίνωσε ότι ξεκινά το κάστινγκ για την ανεύρεση της πρωταγωνίστριας και ότι τα γυρίσματα θα γίνουν το φθινόπωρο του 2021, χωρίς να δίνεται συγκεκριμένη ημερομηνία. Εκείνη που θα επιλεγεί θα περάσει αμέσως από εκπαίδευση στη σχολή κοσμοναυτών της Ρωσίας και θα πρέπει να την ολοκληρώσει με επιτυχία για να κερδίσει τελικά τον ρόλο και να ταξιδέψει στο Διάστημα. Οι εξελίξεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον και μένει να δούμε αν θα καταφέρει ο ανθρώπινος πολιτισμός να γράψει ιστορία με την πρόοδό του, δημιουργώντας τέχνη μακριά από τη Γη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...