201
Mάικ Πομπέο και Κυριάκος Μητσοτάκης επιβιβάζονται σε πολεμικό σάφος | ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Οι πρώτες εικόνες από την επίσκεψη Μητσοτάκη – Πομπέο στη Σούδα

Protagon Team Protagon Team 29 Σεπτεμβρίου 2020, 11:14
Mάικ Πομπέο και Κυριάκος Μητσοτάκης επιβιβάζονται σε πολεμικό σάφος
|ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Οι πρώτες εικόνες από την επίσκεψη Μητσοτάκη – Πομπέο στη Σούδα

Protagon Team Protagon Team 29 Σεπτεμβρίου 2020, 11:14

Με μία σύντομη ενημέρωση για τη στρατιωτική εγκατάσταση ξεκίνησε η κοινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του αμερικανού υπουργού Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο, στη Σούδα, το πρωί της Τρίτης.

Στη συνέχεια οι κ.κ. Μητσοτάκης και Πομπέο μετέβησαν στη ναυτική βάση στο Μαράθι, στην προβλήτα Κ14 και ακολούθησε ξενάγηση σε σειρά ελλιμενισμένων πλοίων.

Για τις 11.20 π.μ. ήταν προγραμματισμένη η διευρυμένη συνάντηση των δύο αντιπροσωπειών στην 115 Πτέρυγα Μάχης. Στις συναντήσεις θα μετάσχουν από ελληνικής πλευράς οι υπουργοί Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος και η διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, πρέσβης Ελένη Σουρανή. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι κοινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού με τον αμερικανό ΥΠΕΞ.

Στη μία μετά το μεσημέρι, Μητσοτάκης και Πομπέο θα έχουν γεύμα εργασίας στο πατρικό σπίτι του Πρωθυπουργού και στις 17.00 θα επισκεφτούν τον αρχαιολογικό χώρο της Απτέρας παρουσία της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνας Μενδώνη.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...