211
Η Ντόρα Μπακογιάννη στην τηλεοπτική εμφάνισή της στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ την Τρίτη | YouTube

Η Ντόρα για το πόσο «ιστορική» ήταν η Συμφωνία των Πρεσπών: Μπορούσε να ήταν καλύτερη αλλά…

Protagon Team Protagon Team 29 Σεπτεμβρίου 2020, 10:49
Η Ντόρα Μπακογιάννη στην τηλεοπτική εμφάνισή της στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ την Τρίτη
|YouTube

Η Ντόρα για το πόσο «ιστορική» ήταν η Συμφωνία των Πρεσπών: Μπορούσε να ήταν καλύτερη αλλά…

Protagon Team Protagon Team 29 Σεπτεμβρίου 2020, 10:49

Η απαλοιφή του επιθετικού προσδιορισμού «ιστορική» για τη Συμφωνία των Πρεσπών στο κοινό ανακοινωθέν Ελλάδος – ΗΠΑ (ως «ορθή επανάληψη» στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών) έδωσε την ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ να βάλει ξανά με δριμύτητα εναντίον της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη, για τη σημασία της Συμφωνίας και τη στάση που τήρησε πριν και μετά την υπογραφή της.

Τις βολές της αντιπολίτευσης κλήθηκε να σχολιάσει η βουλευτής Χανίων της ΝΔ και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία επανέλαβε ότι τόσο η ίδια όσο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχαν πει ότι «άπαξ και αυτή η συμφωνία ψηφιστεί από τη Βουλή, η Ελλάδα θα την τιμήσει».

Αρα, παρατήρησε σε δηλώσεις της στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η κυρία Μπακογιάννη, «το να κάνουμε τώρα κουβέντα για μνημόσυνα χθεσινά δεν έχει κανένα νόημα».

«Ηταν μια συμφωνία που σε διμερές επίπεδο, κατά τη γνώμη μου, θα μπορούσε να είναι καλύτερη και το έχω αναλύσει. Είναι μία συμφωνία όμως που σε επίπεδο ασφάλειας της περιοχής προσφέρει σταθερότητα. Αρα μπορεί να ισχύουν και τα δύο και η συμφωνία μπορούσε να είναι καλύτερη, αλλά και η συμφωνία αυτή να προσφέρει σταθερότητα στην περιοχή», ανέφερε χαρακτηριστικά η πρώην υπουργός.

Οσο όμως και αν προσπαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ να δημιουργήσει προβλήματα στο εσωτερικό της ΝΔ, σχολίασε, έχουμε σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...