213
Η Μέγκαν και ο Χάρι προσέρχονται στη λειτουργία των Χριστουγέννων στο Λονδίνο | REUTERS/Hannah McKay

Ο Χάρι έκοψε το ποτό και την καφεΐνη για χάρη της Μέγκαν

Protagon Team Protagon Team 4 Ιανουαρίου 2019, 11:03
Η Μέγκαν και ο Χάρι προσέρχονται στη λειτουργία των Χριστουγέννων στο Λονδίνο
|REUTERS/Hannah McKay

Ο Χάρι έκοψε το ποτό και την καφεΐνη για χάρη της Μέγκαν

Protagon Team Protagon Team 4 Ιανουαρίου 2019, 11:03

Πρώτα ήταν το κυνήγι, τώρα ήλθε η σειρά του ποτού και της καφεΐνης.

Ο πρίγκιπας Χάρι άκουσε τις συμβουλές της γυναίκας του Μέγκαν Μαρκλ και το πήρε απόφαση να κόψει τις κακές συνήθειες, για να αποκτήσει μια πιο ήρεμη και υγιεινή στάση στη ζωή του.

Η δούκισσα του Σάσεξ και μέλλουσα μητέρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δήλωσε ότι «απαγόρευσε» την κατανάλωση καφεΐνης από τον πρίγκιπα. Του πρότεινε μάλιστα ως εναλλακτική υγιεινή λύση να πίνει μεταλλικό νερό αντί για τσάι ή ποτό.

Πηγή κοντά στη βασιλική οικογένεια, σύμφωνα με την British Express, φαίνεται να επιβεβαιώνει την πληροφορία. Προσθέτει ότι, αν λάβουμε υπόψη το ότι ο Χάρι ήταν «πολύ δυνατός πότης από τότε που ήταν έφηβος», το «μαχαίρι» στο αλκοόλ «είναι ένα μεγάλο επίτευγμα».

Η οικογένεια του Χάρι λέγεται ότι παρατήρησε τις διαφορές στη συμπεριφορά του πρίγκιπα κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων εορτών στο Σάντριγχαμ. Οι φίλοι που παραβρέθηκαν στο ανάκτορο ισχυρίστηκαν ότι το αγόρι που κάποτε του άρεσαν τα πάρτι είναι πλέον «πιο ήρεμο και χαλαρό».

«Το μόνο που έκανε η Μέγκαν ήταν να του δείξει ότι υπάρχει και ένας άλλος τρόπος ζωής», είπε η πηγή.

«Τρώει καλά, δεν δηλητηριάζει το σώμα του, ασκείται, κάνει λίγη γιόγκα και είναι πολύ πιο ευτυχισμένος», λένε όσοι γνωρίζουν. Μικρή αλλά σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι η πεθερά του Χάρι, Ντόρια Ράγκλαντ, είναι εκπαιδεύτρια της γιόγκα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...