382
|

Εγκλημα στην Κέρκυρα: Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια της Αγγελικής

Protagon Team Protagon Team 4 Ιανουαρίου 2019, 09:15

Εγκλημα στην Κέρκυρα: Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια της Αγγελικής

Protagon Team Protagon Team 4 Ιανουαρίου 2019, 09:15

Μετανιωμένος εμφανίζεται ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της κόρης του στην Κέρκυρα, την ώρα που έρχονται στο φως συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τις τελευταίες στιγμές του θύματος και για τον τρόπο με τον οποίο έγινε το έγκλημα.

Η 29χρονη Αγγελική Πέτρου, που είχε χαθεί την περασμένη Τετάρτη, βρέθηκε θαμμένη στον κήπο του σπιτιού της στην περιοχή Αλεπού της Κέρκυρας. Γρήγορα ο 53χρονος πατέρας της ομολόγησε το έγκλημα.

Η ιατροδικαστής τόνισε ότι το έγκλημα έκρυβε πολλή οργή, μίσος και πάθος και ότι ο δράστης χτύπησε το θύμα μέχρι θανάτου παρ’ ότι η κοπέλα πάλεψε για πολλή ώρα για να γλιτώσει.

«Δεν ήθελα να τη σκοτώσω, δεν είμαι βίαιος. Ζητάω συγνώμη γι’ αυτό, δεν ήθελα να κάνω αυτή την πράξη», υποστήριξε ο 53χρονος. Σε δηλώσεις του στο Open, αποκάλυψε γιατί δεν ομολόγησε νωρίτερα την πράξη του: «Δεν μπορούσα να μιλήσω, ήμουν αλλού».

Στους αστυνομικούς μετέφερε τα τελευταία λόγια της κόρης του την ώρα που έπεφτε νεκρή από τα χτυπήματά του: «Μπαμπά φεύγω. Σ΄αγαπώ πολύ. Συνέχισε να με χτυπάς».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Νούλεζας, δικηγόρος του δράστη, σε δηλώσεις του στο STAR έδωσε μια διαφορετική εκδοχή για όσα συνέβησαν την Πρωτοχρονιά.

Χαρακτήρισε αναληθή τα όσα λέγονται ότι ο παιδοκτόνος είχε βιαιοπραγήσει στο παρελθόν σε βάρος της κόρης του. Υποστήριξε ακόμη ότι αυτό που οδήγησε τον δράστη στο έγκλημα ήταν η υπέρμετρη αγάπη, το τεράστιο ενδιαφέρον και η αδικαιολόγητη εμμονή του να ασχολείται με την προσωπική, επαγγελματική και αισθηματική ζωή της κόρης του.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο δράστης δεν ενέκρινε τη σχέση της κόρης του με έναν Αφγανό -όχι για φυλετικούς και ρατσιστικούς λόγους- αλλά γιατί από τον Νοέμβριο του 2017, η 29χρονη είχε απομακρυνθεί από τον πατέρα και όλους τους συγγενείς, εκτός από τη νονά της.

Ο δράστης δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών, ανέφερε ο δικηγόρος, ενώ είπε ότι το έγκλημα δεν ήταν προμελετημένο. Μετά από καβγά που είχαν μεταξύ τους, τη χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο που βρήκε δίπλα στην ξυλόσομπα. Η κοπέλα πήδηξε από παράθυρο ύψους δύο μέτρων για να γλιτώσει. Την κυνήγησε και ολοκλήρωσε την εγκληματική ενέργεια, ενώ ήταν θολωμένος, και έθαψε την κόρη του στην αυλή του σπιτιού.

Είχε αποφασίσει να παραδοθεί, όπως εξομολογήθηκε στον δικηγόρο του και επισήμανε ότι τώρα «έχει μετανιώσει, κλαίει συνεχώς».

Στην κατάθεσή του ο 26χρονος Αφγανός είπε ότι ο πατέρας της Αγγελικής δεν την άφηνε ήσυχη και ότι την ήθελε μόνο γι’ αυτόν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...