220
Ο Δημήτρης Κρεμαστινός με τη Φώφη Γεννηματά: | INTIMEnews

Ο Κρεμαστινός επιμένει: Μονόδρομος η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουλίου 2019, 12:31
Ο Δημήτρης Κρεμαστινός με τη Φώφη Γεννηματά:
|INTIMEnews

Ο Κρεμαστινός επιμένει: Μονόδρομος η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουλίου 2019, 12:31

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός ξαναχτυπά και χαρακτηρίζει μονόδρομο την συνεργασία του Κινήματος Αλλαγής με τον ΣΥΡΙΖΑ, με την επισήμανση ότι την πρωτοβουλία κινήσεων προς μία τέτοια κατεύθυνση, την έχει πάντα ο μεγαλύτερος σχηματισμός, δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κρεμαστινός είχε ταχθεί και στο παρελθόν υπέρ μίας ιδεολογικής συζήτησης μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, η οποία θα μπορούσε να καταλήξει σε κάτι πιο συγκεκριμένο, προκαλώντας αναταράξεις στη Χαριλάου Τρικούπη (περισσότερα εδώ). Η γραμμή αυτή, ωστόσο, δεν επιδοκιμάστηκε από τους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ στην κάλπη,  καθώς ο βουλευτής Δωδεκανήσου δεν κατάφερε να επανεκλεγεί (συγκέντρωσε 5.756 σταυρούς).

Κατά την άποψη του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργού, «Τσίπρας και Γεννηματά θα έπρεπε να συνομιλήσουν», και αν το είχαν ήδη κάνει «μπορεί να ήταν και κυβέρνηση».

Οσο για τη μορφή που θα μπορούσε να έχει μία τέτοια συμπόρευση, εκτίμησε ότι θα μπορούσε να ήταν είτε συνεργασία με κοινή γραμμή πλεύσης, είτε ακόμα και ένωση των δύο κομμάτων.

«Αυτό που λέμε δημοκρατική παράταξη έχει ένα ποσοστό πάνω 40%», σημείωσε ο κ. Κρεμαστινός σε δηλώσεις του στον ραδιοσταθμό News 24/7, αθροίζοντας τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, για να επαναλάβει τη θέση του ότι όμορα κόμματα θα έπρεπε τουλάχιστον να συζητούν.

Ταυτόχρονα τάχθηκε κατά της μεταγραφής στελεχών από το ένα κόμμα στο άλλο, γιατί όπως είπε αυτό δημιουργεί αποστάσεις και δυσχεραίνει το κλίμα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...