189
Το νέο «εργαλείο» της ΕΛ.ΑΣ αποτελείται από 28 γυναίκες και 18 άνδρες | ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ IntimeNews

Ο.Δ.Ο.Σ: Αυτή είναι η νέα ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας

Protagon Team Protagon Team 17 Νοεμβρίου 2020, 17:23
Το νέο «εργαλείο» της ΕΛ.ΑΣ αποτελείται από 28 γυναίκες και 18 άνδρες
|ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ IntimeNews

Ο.Δ.Ο.Σ: Αυτή είναι η νέα ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας

Protagon Team Protagon Team 17 Νοεμβρίου 2020, 17:23

Μια νέα ομάδα αστυνομικών ενεργοποιήθηκε από σήμερα Τρίτη, στο πλαίσιο των μέτρων της ΕΛ.ΑΣ για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Πρόκειται για την Ομάδα Διαχείρισης και Οριοθέτησης Συναθροίσεων (Ο.Δ.Ο.Σ), που αποτελείται από 46 αστυνομικούς, 28 γυναίκες και 18 άνδρες, οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί για να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στα νέα τους καθήκοντα.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, οι αστυνομικοί της Ο.Δ.Ο.Σ. φέρουν διακριτή στολή με λογότυπο-θυρεό της ομάδας, χωρίς οπλισμό, και είναι εξοπλισμένοι με φορητούς ασυρμάτους, φακό, σφυρίχτρα και είδη πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, αναλαμβάνουν τη διαχείριση και οριοθέτηση συναθροίσεων χαμηλής και μεσαίας επικινδυνότητας, και αξιοποιούν τεχνικές επικοινωνίας και διαμεσολάβησης με τους υπεύθυνους της συνάθροισης, ώστε να αποφεύγονται πιθανές κλιμακώσεις και εντάσεις.

Η νέο ομάδα της ελληνικής αστυνομίας εμφανίστηκε και κατά την καθιστική διαμαρτυρία που έκαναν τα στελέχη του ΜέΡΑ25.

Η νέα ομάδα επί το έργον: δεν επιτρέπει στον γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη και τους βουλευτές του κόμματος του, να συνεχίσουν την πορεία τους προς την αμερικανική πρεσβεία (ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαΐτας)

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...