221
O Γιάννης Ανετοκούνμπο προσπαθεί να περάσει από τον ΝτεΜάρε Κάρολ | Dan Hamilton-USA TODAY Sports-Reuters

Νέο ρεσιτάλ Αντετοκούνμπο αλλά ήττα για τους Μπακς

Protagon Team Protagon Team 19 Απριλίου 2017, 13:44
O Γιάννης Ανετοκούνμπο προσπαθεί να περάσει από τον ΝτεΜάρε Κάρολ
|Dan Hamilton-USA TODAY Sports-Reuters

Νέο ρεσιτάλ Αντετοκούνμπο αλλά ήττα για τους Μπακς

Protagon Team Protagon Team 19 Απριλίου 2017, 13:44

Αυτήν την φορά, η εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν ήταν αρκετή για να δώσει την νίκη στους Μιλγουόκι Μπακς. Η ομάδα του Γιάννη ηττήθηκε από τους Ράπτορς με 106-100 παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πολύ κοντά στο να κάνει το 2-0 και να πάρει σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση των πλέι οφ.

Οσο για τον Giannis, ήταν για ακόμα ένα ματς απολαυστικός. Ο Αντετοκούνμπο στο συγκεκριμένο ματς είχε 24 πόντους με 8/21 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 5/7 βολές, κατέβασε 15 ριμπάουντ, έδωσε 7 ασίστ και έκανε και 2 κλεψίματα. Ε πραγματικά τι άλλο να έκανε για να βοηθήσει την ομάδα του;

https://www.youtube.com/watch?v=c7Bvp42C8w0

Ο Γιάννης πέτυχε και ένα ακόμα ρεκόρ στον αγώνα με τους Ράπτορς. Συγκεκριμένα έγινε ο πρώτος παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς ύστερα από 43 χρόνια που είχε σε ματς των playoffs 6+ αμυντικά ριμπάουντ, 6+ επιθετικά ριμπάουντ και 6+ ασίστ σε ένα ματς. Ο τελευταίο που το είχε καταφέρει ήταν ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ στον δεύτερο τελικό του μακρινού 1974.

Για τον εκπληκτικό φέτος Αντετοκούνμπο μίλησε και ο τεράστιος Σακίλ Ο’ Νιλ που εξακολουθεί να ποντάρει στον έλληνα φόργουορντ και την παρέα του. Μιλώντας μάλιστα στην εκπομπή «Inside the NBA», ο Σακίλ δήλωσε:

«Αγαπώ τον Αντετοκούνμπο! Η αλήθεια είναι ότι δεν του είχα δώσει μεγάλη προσοχή, αλλά του δίνω τώρα. Και πιστεύω ότι σε 2-3 χρόνια  θα είναι ο 2ος καλύτερος παίκτης του ΝΒΑ, πίσω από τον Καουάι Λέοναρντ!»

https://www.youtube.com/watch?v=PuzpcwOU4CY

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...