241
. | IntimeNews

ΝΔ για αποφυλάκιση Φλώρου: Πρωτοφανής πρόκληση για τους πολίτες

Protagon Team Protagon Team 25 Αυγούστου 2018, 14:55
. | IntimeNews

ΝΔ για αποφυλάκιση Φλώρου: Πρωτοφανής πρόκληση για τους πολίτες

Protagon Team Protagon Team 25 Αυγούστου 2018, 14:55

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την αποφυλάκιση του Αρη Φλώρου, ο οποίος έχει καταδικαστεί για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης των εταιρειών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος Energa – Hellas Power και εξέτιε στη φυλακή ποινή κάθειρξης 21 ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ως εξής:

«Ο Αριστείδης Φλώρος καταδικάστηκε σε κάθειρξη όχι μόνον για υπεξαίρεση εκατομμυρίων εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, αλλά και ηθική αυτουργία σε απόπειρα δολοφονίας. Αποφυλακίστηκε και είναι πλέον ελεύθερος με τις κατάπτυστες νομοθετικές παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Η κυβέρνηση οφείλει να εξηγήσει στους πολίτες πώς επί των ημερών της, οι ισχυροί του χρήματος που καταδικάζονται από τη Δικαιοσύνη, βγαίνουν ο ένας μετά τον άλλον από τις φυλακές. Το κράτος Δικαίου δεν είναι παιχνίδι στα χέρια της. Συνιστά πρωτοφανή πρόκληση για τους πολίτες να ελευθερώνονται εγκληματίες με υπόγειες μεθοδεύσεις».

Η Νέα Δημοκρατία έγινε το δεύτερο κόμμα που εξέφρασε την αντίδραση του για την αποφυλάκιση Φλώρου μετά το Ποτάμι. Η Σεβαστουπόλεως είχε εκδώσει την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η αποφυλάκιση του εμπλεκόμενου στο σκάνδαλο της Energa, Αριστείδη Φλώρου, που τον Φεβρουάριο του 2017 καταδικάστηκε σε κάθειρξη 21 ετών για υπεξαίρεση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος και στη συνέχεια για ηθική αυτουργία σε απόπειρα δολοφονίας, αποτελεί πρόκληση για την κοινωνία.

Σοβαρά ερωτηματικά προκύπτουν για τις ιατρικές γνωματεύσεις που επέτρεψαν την αποφυλάκιση με βάση τον νόμο Παρασκευόπουλου. Τέτοιες αποφάσεις αποτελούν πλήγμα στο κράτος δικαίου και καλλιεργούν στους πολίτες την αίσθηση ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά στην απονομή της δικαιοσύνης».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...