368
Σε είδα, μετά τις «Ιστορίες Κάμα Σούτρα», να πρωταγωνιστείς σε ρεπουμπλικανικές καταστάσεις... | youtube

Μια πορνοστάρ σε σποτ του ρεπουμπλικάνου υποψήφιου Τεντ Κρουζ

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2016, 23:30
Σε είδα, μετά τις «Ιστορίες Κάμα Σούτρα», να πρωταγωνιστείς σε ρεπουμπλικανικές καταστάσεις...
|youtube

Μια πορνοστάρ σε σποτ του ρεπουμπλικάνου υποψήφιου Τεντ Κρουζ

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2016, 23:30

Γκάφα ολκής από τον Τεντ Κρουζ – γερουσιαστή του Τέξας και υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για τo προεδρικό χρίσμα. Ο νικητής των προκριματικών στην Αϊόβα, σε προεκλογικό του σποτ, χρησιμοποίησε μία ηθοποιό porno ταινιών, την Εϊμι Λίντσει! Αυτογκόλ – από τα αποδυτήρια…

σδφσδφσ
Από τη σελίδα της στο Myspace – όντως, από άλλον πλανήτη…

Η Εϊμι ήταν πρωταγωνίστρια, ανάμεσα σε άλλες, στις αισθησιακές ταινίες «Ιστορίες Κάμα Σούτρα» και «Εξομολογήσεις μιας στριπτιζέζ».

Το σποτ του Τεντ Κρουζ -εκπροσώπου της θρησκευτικής Δεξιάς, που επικράτησε στις προκριματικές εκλογές της Αϊόβα- δεν είχε τίποτα το μεμπτό: μια ομάδα απογοητευμένων ψηφοφόρων συζητά σε ήρεμο τόνο, όλοι καθισμένοι κυκλικά, όπως ακριβώς οι Ανώνυμοι Αλκοολικοί, σχετικά με την προδοσία των συντηρητικών υποψηφίων που μετατρέπονται σε μετριοπαθείς πολιτικούς μόλις εκλεγούν. Μόλις στις οθόνες εμφανίζεται ο γερουσιαστής Μάρκο Ρούμπιο, αντίπαλος του Τεντ Κρουζ, η ηθοποιός Εϊμι Λίντσεϊ, μια γοητευτική ξανθιά που υποδύεται μία από τις ψηφοφόρους, λέει σε έναν άλλο πολίτη: «Ισως την επόμενη φορά να πρέπει να ψηφίσετε (κάποιον υποψήφιο) πέρα από ένα όμορφο πρόσωπο».

Το τηλεοπτικό σποτ, υπό τον τίτλο «Ανώνυμοι Συντηρητικοί» συνεχίζεται και αμερικανοί πολίτες της «διπλανής πόρτας», άνδρες και γυναίκες, ξεκινούν να εκθέτουν τις απόψεις τους και για την παράνομη μετανάστευση. Ανάμεσά τους, πάντα, και η πορνοστάρ. Οπως ήταν φυσικό, κάποιος θα αναγνώριζε την «καυτή» Αμερικανίδα.  Αφού προβλήθηκε για πρώτη φορά χθες, ο ενημερωτικός ιστότοπος The Daily Caller σύντομα επισήμανε ότι η Λίντσεϊ είναι πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών. Ετσι, το σποτ απεσύρθη διακριτικά -μόλις έγινε αντιληπτή η «ροζ» ταυτότητα της ηθοποιού- δια χειρός του επιτελείου του υποψήφιου για το χρίσμα.

Η εταιρεία παραγωγής, που είχε αναλάβει το προεκλογικό σποτ τού Κρουζ, απολογούμενη δήλωσε πως δεν ήξερε καν την ηθοποιό, αφού ποτέ δεν ελέγχει εξονυχιστικά το παρελθόν όσων συμμετέχουν σε κάθε διαφημιστικό τους σποτ. Αυτό δήλωσε -κατάχλωμος- ο Ρικ Τάιλερ, εκπρόσωπος του Τεντ Κρουζ. Ομως, αρκετοί (πουριτανοί) έσπευσαν να δηλώσουν ότι δεν τους άρεσε καθόλου αυτό που είδαν και πως «ο γερουσιαστής θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός στις κινήσεις του». Σωστό. Αλλωστε, ο διάβολος κρίνεται στις λεπτομέρειες!

Αντίστοιχα, η Λίντσεϊ στεναχωρήθηκε από την εξέλιξη και εξέφρασε την απογοήτευσή της, επισημαίνοντας ότι παρά τη δουλειά που κάνει είναι, τελικά, μία συντηρητική Χριστιανή, που, απλώς, υποστηρίζει το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα. Ευλόγησον.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...