157
Ο Ανδρέας Λοβέρδος στη Βουλή | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Λοβέρδος για Πράττω: Κύριε Πρωθυπουργέ, τι ακριβώς κάνετε στη Θράκη;

Protagon Team Protagon Team 21 Μαρτίου 2019, 22:38
Ο Ανδρέας Λοβέρδος στη Βουλή
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Λοβέρδος για Πράττω: Κύριε Πρωθυπουργέ, τι ακριβώς κάνετε στη Θράκη;

Protagon Team Protagon Team 21 Μαρτίου 2019, 22:38

Απαντήσεις από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ζητά ο Ανδρέας Λοβέρδος με αφορμή την ανακοίνωση του «Πράττω» για την εφαρμοζόμενη πολιτική στην Θράκη και τις παραιτήσεις των στελεχών του από το υπουργείο Εξωτερικών.

«Ή ο Νίκος Κοτζιάς έχει δίκιο ή ο πρωθυπουργός. Και τα δύο δεν γίνεται να ισχύουν» επισημαίνει ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και προσθέτει: «Ο πρωθυπουργός είναι εκτεθειμένος μετά την ανακοίνωση Κοτζιά και της Κίνησης «Πράττω» με φόντο την Θράκη και αφορμή την απαίτηση του Μαξίμου να παραιτηθούν από δημόσια θέση που κατέχουν τρία μέλη της και οφείλει απαντήσεις στον ελληνικό λαό».

«Τι ακριβώς εννοεί ο Ν.Κοτζιάς όταν δηλώνει ότι “θα αντιπαλέψουμε κάθε προσπάθεια να παραδοθούν οι Έλληνες μουσουλμάνοι στα χέρια τρίτων;” και “θα πολεμήσουμε κάθε επιδίωξη δημιουργίας εκ νέου συνθηκών φόβου στις κοινότητες των Ελλήνων μουσουλμάνων;”», ρωτά ο Α. Λοβέρδος.

Για να καταλήξει ρωτώντας τον Αλέξη Τσίπρα: «Κύριε Πρωθυπουργέ τι ακριβώς κάνετε στη Θράκη; Ποιες πρωτοβουλίες παίρνετε εκεί εν όψει εκλογών, τις οποίες αγνοούν οι Έλληνες πολίτες;».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...