245
Το μπιτς μπαρ «Alemagou» της Μυκόνου κλείνει για ιχνηλάτηση κρούσματος | Facebook

Λουκέτο λόγω κορονοϊού στο «Alemagou» – Συναγερμός στη Μύκονο

Protagon Team Protagon Team 5 Αυγούστου 2020, 12:37
Το μπιτς μπαρ «Alemagou» της Μυκόνου κλείνει για ιχνηλάτηση κρούσματος
|Facebook

Λουκέτο λόγω κορονοϊού στο «Alemagou» – Συναγερμός στη Μύκονο

Protagon Team Protagon Team 5 Αυγούστου 2020, 12:37

Συναγερμός σήμανε στη Μύκονο, καθώς υπάλληλος του μπιτς μπαρ «Alemagou» στη Φτελιά διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε το ίδιο το κατάστημα.

Σύμφωνα με μήνυμα που έστειλαν στα social media σε πελάτες οι υπεύθυνοι της επιχείρησης, διέψευσαν τις αρχικές φήμες ότι το κρούσμα ήταν σερβιτόρα του καταστήματος και ξεκαθάρισαν ότι το άτομο που βρέθηκε θετικό είναι υπάλληλος γραφείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Protagon, πρόκειται για γυναίκα που εργαζόταν στο λογιστήριο.

Ωστόσο, μέχρι αυτή τη στιγμή, έχουν γίνει εξετάσεις σε όλο το προσωπικό και το απόγευμα της Τετάρτης αναμένονται τα αποτελέσματα.

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από τεστ που έκανε υπάλληλος του γραφείου μας, βρέθηκε θετικός στην Covid-19. Υστερα από αυτό και για λόγους ασφάλειας προχωράμε σε μοριακό τεστ Covid-19 στο σύνολο του προσωπικού και σε απολύμανση όλων των χώρων του καταστήματος».

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι, «όπως είναι αυτονόητο, κρίναμε ότι το κατάστημα πρέπει να παραμείνει κλειστό μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτοελέγχου και να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα μετάδοσης του ιού».

Η ιχνηλάτηση έχει ήδη ξεκινήσει και ο εντοπισμός των ατόμων που ήρθαν σε επαφή με το κρούσμα βρίσκεται σε εξέλιξη. Η ασθενής μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας και νοσηλεύεται στα ειδικά διαμορφωμένα ISOBOX.

Υπενθυμίζεται ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς είχε βάλει λουκέτο δύο μηνών στο συγκεκριμένο μπιτς μπαρ (εδώ και εδώ), όμως με τροπολογία που είχε περάσει στη Βουλή λίγες ημέρες αργότερα, άνοιξε και πάλι (εδώ).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...