192
«Ούτε περαστικοί από το κανάλι του Φαλήρου», τονίζει στην υπενθύμισή του προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ το Μαξίμου | φωτ. αρχείου

SMS Μαξίμου στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «Mην ξεχνιέστε, το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ ισχύει»

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2019, 18:17
«Ούτε περαστικοί από το κανάλι του Φαλήρου», τονίζει στην υπενθύμισή του προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ το Μαξίμου
|φωτ. αρχείου

SMS Μαξίμου στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «Mην ξεχνιέστε, το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ ισχύει»

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2019, 18:17

Το Μέγαρο Μαξίμου διέκρινε κάποια σημάδια κόπωσης ή και χαλαρότητας σε σχέση με το γνωστό εμπάργκο στον ΣΚΑΪ και με μία ευγενική υπενθύμιση, επέστησε την προσοχή βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ να απέχουν από δηλώσεις στα μέσα του Ομίλου.

Η εν λόγω υπενθύμιση είχε τη μορφή SMS που έφθασε αρμοδίως στα κινητά των κυβερνητικών βουλευτών (δείτε κάτω). «Σας ενημερώνουμε», έλεγε το μήνυμα για όποιον τυχόν το είχε ξεχάσει, «ότι το εμπάργκο στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΣΚΑΪ εξακολουθεί να ισχύει».

Αφορμή αποτέλεσε συνέντευξη του βουλευτή Τρικάλων, Σάκη Παπαδόπουλου, την Τρίτη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ,  χωρίς να έχει περάσει απαρατήρητο και το μπαϊράκι της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου με τη (θυελλώδη) παρουσία της στις εκπομπές των Χρήστου Κούτρα – Γιάννη Ντσούνου και ακολούθως στου Γιώργου Αυτιά.

«Αν θέλουν ας με διαγράψουν», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά όταν οι «Αταίριαστοι» της είχαν επισημάνει ότι με την παρουσία της στα πλατό του ΣΚΑΪ παραβιάζει την εντολή του εμπάργκο. «Είμαι κατά των εμπάργκο», είχε τονίσει, υπενθυμίζοντας ότι από τον Ιανουάριο του 2018 αποτελεί μέλος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...