361
Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου στο στούντιο του ΣΚΑΪ. Η πρώτη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που σπάει το εμπάργκο | SKAI/WebTV

H Μεγαλοοικονόμου έσπασε το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ – θρίλερ με την έδρα της

Protagon Team Protagon Team 1 Φεβρουαρίου 2019, 10:37
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 01/02/2019, 11:01
Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου στο στούντιο του ΣΚΑΪ. Η πρώτη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που σπάει το εμπάργκο
|SKAI/WebTV

H Μεγαλοοικονόμου έσπασε το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ – θρίλερ με την έδρα της

Protagon Team Protagon Team 1 Φεβρουαρίου 2019, 10:37
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 01/02/2019, 11:01

Εξι μήνες μετά το μποϊκοτάζ που επέβαλαν το Μαξίμου και ο ΣΥΡΙΖΑ στον όμιλο του ΣΚΑΪ  –ως «απάντηση» για την κάλυψη από το κανάλι και τον ραδιοσταθμό της φονικής τραγωδίας στο Μάτι– ένα μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνώντος κόμματος έσπασε τη γραμμή: η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου έκανε την εμφάνισή της το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή των «Αταίριαστων» στον ΣΚΑΪ.

Στην παρατήρηση του Χρήστου Κούτρα και του Γιάννη Ντσούνου ότι η παρουσία της στα πλατό του ΣΚΑΪ είναι εκτός γραμμής, η κυρία Μεγαλοοικονόμου είπε ότι είναι «κατά των εμπάργκο».

«Αν θέλουν ας με διαγράψουν» προσέθεσε χαρακτηριστικά, υπενθυμίζοντας ότι είναι εδώ και έναν χρόνο, από τον Ιανουάριο του 2018, μέλος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ίδια πάντως φάνηκε να έχει πολλές δεύτερες σκέψεις για τη συνολική παρουσία της στην πολιτική και ακολούθως ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να κάνει η ίδια ένα πολύ πρωτοποριακό κόμμα!

Κατά τη συνέντευξή της πάντως, είπε ορισμένα πράγματα που απειλούν την ήδη εύθραυστη –αν όχι ανύπαρκτη– κυβερνητική πλειοψηφία.

Η κυρία Μεγαλοοικονόμου, η οποία είχε εκλεγεί με την Ενωση Κεντρώων στην Β’ Πειραιώς και είχε ανεξαρτητοποιηθεί τον Ιούλιο του 2017, έξι μήνες πριν την προσχώρησή της στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι αν της ζητήσει ο Βασίλης Λεβέντης να παραδώσει την έδρα της, θα το κάνει άμεσα.

Η ίδια προσέθεσε ότι και όταν είχε ανεξαρτητοποιηθεί, ο κ. Λεβέντης της είχε πει να μην παραδώσει την έδρα της διότι η θέση θα πήγαινε στον Γιάννη Καλλιάνο, ο οποίος είχε ήδη προσχωρήσει στη Νέα Δημοκρατία. Το ίδιο θα συμβεί και τώρα, καθώς ο κ. Καλλιάνος έχει ανακοινωθεί ήδη ως υποψήφιος της ΝΔ στον Νότιο Τομέα Αθηνών.

Αυτό σημαίνει ότι αν η κυρία Μεγαλοοικονόμου παραιτηθεί, ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει έναν βουλευτή (θα αριθμεί 144) ενώ η ΝΔ θα κερδίσει έναν (έχει 78 και θα φτάσει τους 79)!

«Από τη στιγμή που έφυγε είναι ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει. Ο κ. Καλλιάνος έχει βγει δημοσίως, μάλιστα στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, και έχει πει ότι “εγώ την έδρα της Μεγαλοοικονόμου δεν τη θέλω”. Η κυρία δεν ξέρει τι θέλει» σχολίασε λίγο αργότερα πάλι στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων, Μάριος Γεωργιάδης, για να συμπληρώσει: «Μίλησα με τον πρόεδρο (τον κ. Λεβέντη) και το μήνυμά του ήταν: “Αν τολμάει ας παραδώσει την έδρα της”».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...