158
Ο Ηγέτης των Εργατικών, Κιρ Στάρμερ έχει μπει στο στόχαστρο αστυνομικής έρευνας για το λεγόμενο beergate, επειδή φέρεται να ήπιε μπίρες με τους συνεργάτες του, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όταν απαγορεύονταν οι συγκεντρώσεις | REUTERS/Peter Nicholls

Κιρ Στάρμερ για Beergate: «Αν μου επιβληθεί πρόστιμο, θα παραιτηθώ»

Protagon Team Protagon Team 9 Μαΐου 2022, 21:10
Ο Ηγέτης των Εργατικών, Κιρ Στάρμερ έχει μπει στο στόχαστρο αστυνομικής έρευνας για το λεγόμενο beergate, επειδή φέρεται να ήπιε μπίρες με τους συνεργάτες του, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όταν απαγορεύονταν οι συγκεντρώσεις
|REUTERS/Peter Nicholls

Κιρ Στάρμερ για Beergate: «Αν μου επιβληθεί πρόστιμο, θα παραιτηθώ»

Protagon Team Protagon Team 9 Μαΐου 2022, 21:10

Ο βρετανός ηγέτης των Εργατικών, Κιρ Στάρμερ, δήλωσε στους δημοσιογράφους, ότι θα παραιτηθεί  από τη θέση του, αν η αστυνομία αποφασίσει να του επιβάλει πρόστιμο για παράβαση των κανόνων για την Covid-19, τονίζοντας ότι ανέκαθεν τηρούσε τον νόμο.

Ο Στάρμερ έχει μπει στο στόχαστρο αστυνομικής έρευνας για το λεγόμενο Beergate, επειδή φέρεται να ήπιε μπίρες και να έφαγε κάρυ με τους συνεργάτες του, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όταν απαγορεύονταν οι συγκεντρώσεις. «Είμαι απολύτως ξεκάθαρος ότι δεν παραβιάστηκε κανένας νόμος» ανέφερε στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι απλώς έφαγε κάτι αργά το βράδυ, αφού τελείωσε τη δουλειά του.

«Αν, όμως, η αστυνομία αποφασίσει να μου κόψει πρόστιμο, φυσικά θα κάνω το σωστό και θα παραιτηθώ», πρόσθεσε ο ηγέτης της αντιπολίτευσης, ο οποίος έχει ζητήσει πολλές φορές την παραίτηση του πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον, επειδή παραβίασε το lockdown.

Η Αντζελα Ράινερ, η αντιπρόεδρος του κόμματος, ανέφερε επίσης σε μια ανακοίνωσή της ότι θα υποβάλει την παραίτησή της αν της κόψουν πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...