198
Ανεβασμένος στο καπό, ένας από τους οδηγούς αντικρίζει σαστισμένος το «θέαμα» πάνω στη γέφυρα του Κίτρινου Ποταμού | Τwitter

Kαραμπόλα-«γίγας» στην Κίνα με 200 οχήματα – ένας νεκρός

Protagon Team Protagon Team 28 Δεκεμβρίου 2022, 12:04
Ανεβασμένος στο καπό, ένας από τους οδηγούς αντικρίζει σαστισμένος το «θέαμα» πάνω στη γέφυρα του Κίτρινου Ποταμού
|Τwitter

Kαραμπόλα-«γίγας» στην Κίνα με 200 οχήματα – ένας νεκρός

Protagon Team Protagon Team 28 Δεκεμβρίου 2022, 12:04

Ενας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και δεκάδες τραυματίστηκαν σε καραμπόλα πάνω από 200 οχημάτων σε γέφυρα στην πόλη Τζενγκτζόου της Κίνας, πάνω από τον Κίτρινο Ποταμό. Αιτία, η πυκνή ομίχλη που επικρατούσε στην περιοχή.

Σύμφωνα με την τοπική μετεωρολογική υπηρεσία, η ορατότητα το πρωί περιοριζόταν σε λιγότερο από 500 μέτρα και σε ορισμένα σημεία ακόμη και στα 200 μέτρα.

Οπως μετέδωσε το CCTV λόγω της ομίχλης σημειώθηκαν διαδοχικές συγκρούσεις μεταξύ διερχόμενων αυτοκινήτων και στις δύο κατευθύνσεις της γέφυρας, η οποία αποτελεί κύρια διάβαση του Κίτρινου Ποταμού.

Στις φωτογραφίες και τα βίντεο από την γιγαντιαία καραμπόλα (δείτε πάνω ένα από τη στιγμή της σύγκρουσης και την εικόνα μετά), δεκάδες ΙΧ και φορτηγά έχουν πέσει το ένα πάνω στο άλλο γέφυρα. Σοκαρισμένοι, οδηγοί που βγήκαν σώοι από τα οχήματά τους, κατέγραφαν με τα κινητά τους τις εικόνες καταστροφής.

«Είναι πολύ τρομακτικό. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εδώ, δεν νομίζω ότι μπορούμε να φύγουμε από τη γέφυρα», ακούγεται να λέει κάποιος σε ένα από τα βίντεο που «ανέβηκαν» στο Τwitter.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...