199
Η Lady Gaga έχει εμπλακεί ενεργά στην εκδήλωση υπέρ του ΠΟΥ | EPA

Καλλιτέχνες κατά του κορονοϊού: Lady Gaga και Πολ ΜακΚάρτνεϊ σε συναυλία για τον ΠΟΥ

Protagon Team Protagon Team 7 Απριλίου 2020, 16:43
Η Lady Gaga έχει εμπλακεί ενεργά στην εκδήλωση υπέρ του ΠΟΥ
|EPA

Καλλιτέχνες κατά του κορονοϊού: Lady Gaga και Πολ ΜακΚάρτνεϊ σε συναυλία για τον ΠΟΥ

Protagon Team Protagon Team 7 Απριλίου 2020, 16:43

Με ένα μήνυμα για τους επαγγελματίες υγείας που εργάζονται σε όλο τον κόσμο για την καταπολέμηση του κορονοϊού, καλλιτέχνες, όπως ο Στίβι Γουόντερ, η Lady Gaga, η Μπίλι Αϊλις και ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ θα συμμετάσχουν σε μια δικτυακή συναυλία υπέρ του ταμείου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας κατά της νόσου COVID-19.

Μεταξύ άλλων θα συμμετέχουν η Lizzo, η Αλάνις Μορισέτ, ο Μπίλι Τζο Αρμστρονγκ των Green Day, ο Εντι Βέντερ των Pearl Jam, ο Ελτον Τζον και ο Τζον Λέτζεντ.

Θα εμφανιστούν, όπως γράφει ο Guardian, και άλλες διασημότητες, όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο ηθοποιός Ιντίς Ελμπα, αλλά και οι κούκλες του Sesame Street.

Παρουσιαστές της εκδήλωσης θα είναι τρεις από τους πιο δημοφιλείς στις ΗΠΑ, ο Τζίμι Φάλον, ο Τζίμι Κίμελ και ο Στίβεν Κόλμπερτ. Το σόου θα μεταδοθεί ζωντανά στις 18 Απριλίου από το ABC, το CBS και το NBC, και βέβαια και διαδικτυακά.

Φυσικά, όλοι αυτοί εξ αποστάσεως, στο πνεύμα της προστασίας από τον κορονοϊό.

Η Lady Gaga που θα έχει την επιμέλεια, επισήμανε ότι η εκδήλωση δεν θα είναι τηλεμαραθώνιος όπου θα συνεισφέρει το κοινό τον οβολό του. Κάλεσε όμως επιχειρήσεις και φιλανθρώπους να συνεισφέρουν πριν από την εκδήλωση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...